Liga 1

Cristian Săpunaru, criză de nervi după Rapid - FCU Craiova: și-a lovit un adversar! Scandalul a continuat la vestiare

+29 Foto
Cristian Săpunaru (38 de ani) a fost iertat de un cartonaș roșu în Rapid - FCU Craiova, scor 2-3. Căpitanul Rapidului a avut două momente nervoase.

Articol de Raed Krishan (foto), Vlad Nedelea  —  luni, 09 mai 2022

Cristian Săpunaru (38 de ani) a luat un cartonaș roșu după Rapid - FCU Craiova, scor 2-3. Căpitanul Rapidului a avut două momente nervoase.

În minutul 87, la scorul de 2-1 pentru FCU Craiova, Bauza a intrat în posesia balonului, la 40 de metri de propria poartă. Cristian Săpunaru, ultimul apărător al giuleștenilor, a avut o intrare brutală pentru a opri contraatacul, cu ambele picioare ridicate. Marcel Bîrsan, excelent plasat, l-a iertat de eliminare și i-a arătat doar cartonașul galben, în ciuda protestelor vehemente ale oaspeților.

E de cartonaș roșu clar, nu contează dacă-l atinge sau nu 
Constantin Zotta, la Orange Sport

Cristian Săpunaru, conflict în Rapid - FCU Craiova

Imediat după fluierul final al lui Marcel Bîrsan, Săpunaru a avut o ieșire nervoasă. A fost deranjat de un gest al lui Lorenzo Paramatti și s-a îndreptat violent către fotbalistul italian. 

Căpitanul Rapidului l-a lovit în figură, apoi a fost ținut cu greu de colegi, de adversari, de Adrian Mutu și de Ionuț Voicu. Secunde bune, Săpunaru a țipat și l-a amenințat pe adversar, care i-a arătat sigla lui FCU Craiova și a mers apoi la galerie, pentru a se bucura alături de suporterii olteni. 

Scandalul a continuat în Giulești în momentul în care oltenii au încercat să iasă de pe gazon, când spectatorii au aruncat cu pahare de suc în direcția lor. Au fost și îmbrânceli pe tunel, iar „centralul” Marcel Bîrsan a dictat două cartonașe roșii la vestiare, lui Săpunaru și Paramatti.

Rapid, Sepsi și Botoșani, despărțite de un punct

Cu o rundă înainte de finalul play-out-ului, lupta pentru primele două locuri care dau baraj e una foarte strânsă. Rapid și Sepsi au câte 39 de puncte, iar FC Botoșani 38. Deși moldovenii au un handicap de un punct, ei o întâlnesc pe Academica Clinceni, victimă sigură, etapa viitoare.

Citește și alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.