Campionate

Jurgen Klopp îi răspunde lui Pep Guardiola: „Probabil doar jumătate din oraș ne susține”

Jurgen Klopp , Foto: Imago Images

Articol de Sebastian Vasile  —  Monday, 09 May 2022

Jurgen Klopp (54 de ani), managerul lui Liverpool, i-a răspuns lui Pep Guardiola (51 de ani), antrenorul celor de la Manchester City, după ce spaniolul a avut o reacție nervoasă, în momentul în care a fost întrebat despre lupta la titlu.

  • Liverpool – Aston Villa se joacă marți, 9 mai, de la ora 22:00.

Neamțul a respins afirmațiile lui Pep Guardiola, care susținuse că „toată lumea o susține pe Liverpool”, în cursa pentru titlu în Premier League.

„Toată lumea din țara asta o susține pe Liverpool, mass-media și toată lumea. Pentru că Liverpool are o istorie incredibilă în competițiile europene, dar nu în Premier League, unde a câștigat un singur titlu în 30 de ani”. 

- Pep Guardiola, după victoria lui City cu Newcastle (5-0)

Jurgen Klopp îi răspunde lui Pep Guardiola

„Locuiesc în Liverpool, așa că, da, aici multă lume își dorește ca noi să câștigăm campionatul, e adevărat, dar chiar și aici probabil doar jumătate din oraș care ne susține.

Habar nu am dacă toată țara ne susține, nu este sentimentul pe care îl am când mergem pe anumite stadioane, ci dimpotrivă. Poate că el știe mai multe despre asta decât mine”, a spus Jurgen Klopp la conferința de presă de dinaintea meciului cu Aston Villa, referindu-se la rivala Everton.

Totuși Jurgen Klopp a admis că: „Si eu am avut, recent, o experiență de acest fel. După meciuri, noi, managerii, suntem influențați de joc, de situație. City fost eliminată din Liga Campionilor, apoi, desigur, Liverpool a ajuns în finală, este destul de greu de acceptat. Dar Guardiola a avut dreptate că a spus că Liverpool a câștigat titlul în Premier League doar o singură dată în ultimii 30 de ani”.

Klopp, despre lupta la titlu: „Este clar că nu s-a terminat”

Managerul lui Liverpool a analizat lupta la titlul din Premier League, acolo unde „cormoranii” au ajuns la 3 puncte în spatele lui Manchester City, după ce au remizat pe teren propriu în fața lui Tottenham.

„Este clar că nu s-a terminat, pentru că mai ambele echipe mai au trei meciuri de jucat și preocuparea mea este cum să ne câștigăm meciurile. Până când nu este gata, de ce ar trebui să încetăm să credem?!

Putem să luăm lucrurile exact așa cum au fost, noi am remizat, ei au câștigat. Sunt trei puncte, iar diferența de goluri s-a schimbat și ea. Ne așteaptă meciul cu Aston Villa”, a comentat Jurgen Klopp, potrivit SkySports.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.