Liga 1

Apel public al lui MM Stoica: „Nu mă mai disperați cu meciul din ultima etapă!”

Mihai Stoica, manager general FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 10 mai 2022

Mihai Stoica (57 de ani), managerul general de la FCSB, i-a atenționat pe fanii roș-albaștrilor, entuziasmați de posibilitatea câștigării titlului: „Vă rog să nu mă mai disperați cu meciul din ultima etapă”.

  • FC Voluntari - FCSB este programat sâmbătă, 14 mai, de la ora 21:00. Partida va fi live pe GSP.ro și în direct la TV pe DigiSport 1, OrangeSport 1 și PrimaSport 1.

Grație victoriei cu CS Universitatea Craiova din Bănie, 1-0, FCSB rămâne la două puncte în spatele liderului cu doar două etape înainte de finalul sezonului. Microbiștii privesc cu nerăbdare spre derby-ul FCSB - CFR Cluj din ultima etapă, care, cel mai probabil, se va juca cu titlul pe masă.

Totuși, Mihai Stoica avertizează că până la duelul împotriva ardelenilor va avea loc duelul cu FC Voluntari. În turul play-off-ului, FCSB a câștigat fără drept de apel, 4-0, dar duelurile din sezonul regulat au fost disputate: 0-0 la Voluntari, 1-0 pe Arena Națională, cu gol în minutul 90+4.

Mihai Stoica, apel către fanii FCSB: „Nu mă mai disperați cu meciul din ultima etapă!”

Vă rog să nu mă mai disperați cu meciul din ultima etapă, pentru că noi avem meci SÂMBĂTĂ cu VOLUNTARI, echipă cu care, în sezonul ăsta, am făcut un egal și am fost la câteva secunde (sau milimetri) să-l facem pe al doilea. 

Așteptăm toți steliștii adevărați pe Arena Națională. Avem nevoie de voi ca să trecem pe locul 1 prima oară în sezonul ăsta. Chiar dacă va fi pentru o zi. Deocamdată. 

Fără victorie sâmbătă nu va mai fi nicio finală…

- Facebook @ Mihai Stoica

În postarea sa, Mihai Stoica a prezentat și prețurile biletelor, actualizate între timp de FC Voluntari. Ilfovenii anunțaseră inițial prețuri mai mari, pe care le-au micșorat ulterior, astfel:

  • Peluze - 35 lei
  • Tribuna a 2-a - 60 lei
  • Tribuna 1 (inclusiv VIP) - 90 lei
  • Lojă VIP - 500 lei / loc

FCSB - CFR Cluj, meci cu titlul pe masă? 

Până la duelul dintre FCSB și CFR Cluj, fiecare echipă mai are de disputat câte un meci, partidele din etapa 9 a play-off-ului.

FCSB va juca cu FC Voluntari, în vreme ce campioana en-titre va primi vizita celor de la Universitatea Craiova.

În prezent, cele două echipe sunt despărțite de două puncte. În scenariul probabil în care ambele și-ar câștiga meciul din etapa 9, diferența s-ar păstra și înainte de meciul din ultima etapă.

Cu o victorie, FCSB ar deveni campioană. CFR Cluj, în schimb, ar câștiga campionatul chiar și cu un rezultat de egalitate!

Există și posibilitatea ca meciul din ultima rundă să nu aibă miză. Acest lucru s-ar întâmpla în eventualitatea în care:

  1. FCSB ar face egal cu FC Voluntari, iar CFR Cluj ar învinge Universitatea Craiova;
  2. FCSB ar pierde cu FC Voluntari, iar CFR Cluj ar obține minimum un punct cu Craiova.

Mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.