Liga 1

Ziua în care „lupii” s-au întors » 25 de imagini tari de la promovarea Petrolului + Moment „Luis Suarez” pe gazon

Articol de Eduard Apostol, Cristi Preda (foto)  —  marţi, 10 mai 2022

Petrolul Ploiești revine în Liga 1 după 6 ani, în urma succesului de aseară cu Chiajna, scor 2-0. „Găzarii” au declanșat fiesta în orașul lui Caragiale.

A fost petrecere în Ploiești, după revenirea Petrolului în Liga 1, după 6 ani. Aproximativ 12.000 de oameni au asistat la meciul în care cu toții au cântat: „Ale Petrolul, ale / Adio, Serie B!”.

FOTO. Imagini spectaculoase de la petrecerea de promovare a Petrolului în Liga 1

+25 Foto
Bratu a sărbătorit la bustul gol împreună cu suporterii. Tricoul lui l-a făcut fericit pe unul dintre fani

La finalul partidei, a început petrecerea pe stadionul „Ilie Oană”. Fanii au intrat pe teren și au sărbătorit alături de jucători și cei din staff. „Ole, ola, Petrolul s-a întors în A!”, au cântat fanii, care sunt pregătiți acum de meciurile din Liga 1.

Moment „Luis Suarez” pe „Ilie Oană”

La finalul meciului, Simon Măzărache a oferit un moment precum cel cu Luis Suarez, în mai 2021, după ce uruguayanul a câștigat campionatul cu Atletico Madrid. Atacantul Petrolului a sunat o persoană apropiată și a vorbit pe FaceTime, fiind vizibil emoționat.

+25 Foto
Bratu a sărbătorit la bustul gol împreună cu suporterii. Tricoul lui l-a făcut fericit pe unul dintre fani

Nu se compară meciurile trăite ca fotbalist cu cele trăite ca antrenor. E consum mult mai mare. Eu am trei luni zile nedormite. Nici nu știu ce urmează, lăsați-ne să ne pregătim pentru ultimul meci. Ce ați auzit în presă e milizic față de situația reală prin care am trecut noi, de problemele de aici. Orașul trebuie să aibă încredere în echipa asta!

E important pentru mine, dar nu e la fel de important ca pentru orașul Ploiești. Familia pe care am reușit să o formăm în vestiar ne-a făcut să ajungem aici
- Nicolae Constantin pentru GSP.ro.

VIDEO. Show după revenirea Petroluui în Liga 1

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.