Liga 1

Nicolo Napoli, mesaj pentru Mititelu: „Vreau la Craiova, dar îmi doresc mai mult!” » Ce i-a cerut patronului

Nicolo Napoli, antrenorul lunii martie în Ancheta Gazetei Sporturilor

Articol de Viorel Tudorache  —  marţi, 10 mai 2022

Nicolo Napoli (60 de ani) și-a îndeplinit obiectivul pentru care a fost adus la FCU Craiova, salvarea de la retrogradare, iar patronul Adrian Mititelu i-a transmis că dorește să-l mențină la echipă și pentru sezonul viitor. Contractul lui Napoli expiră la 30 iunie.

„Mi-am îndeplinit obiectivul, salvarea echipei de la retrogradare. Eu vreau să continui la Craiova, dar îmi doresc mai mult. Obiectivul meu pentru sezonul următor este să ajungem în play-off, iar pentru asta consider că ar mai fi nevoie de patru-cinci fotbaliști buni, în toate compartimentele. I-am transmis acest lucru lui Adrian Mititelu. Săptămâna asta vom discuta", a declarat Nicolo Napoli, pentru GSP.ro.

Nicolo Napoli o vrea pe FCU Craiova în play-off

Nicolo Napoli a preluat FCU Craiova, în ianuarie, când gruparea din Bănie se afla pe locul 14, poziție de baraj, cu 19 puncte, după 21 de etape. Mititelu schimbase deja trei antrenori, pe Adrian Mutu, Flavius Stoican și Eugen Trică.

5.000 de euroeste salariul lunar pe care îl are Nicolo Napoli la FCU Craiova

Revenit pentru a opta oară la cârma formației lui Mititelu, Nicolo Napoli a reușit să schimbe fața echipei și să-i scoată pe juveți din zona retrogradării. FCU Craiova și-a asigurat prezența în Liga 1 și pentru sezonul următor, după victoria cu UTA, 1-0, acasă, obținută în etapa a 7-a din play-out.

Luni seară, în Giulești, FCU Craiova a reușit contra Rapidului cea de-a noua victorie cu Nicolo Napoli pe bancă, scor 3-2. FCU Craiova a disputat 17 meciuri sub comanda lui Nicolo Napoli în acest sezon: 9 în finalul sezonului regulat (4 victorii, două egaluri, 3 înfrângeri) și 8 în play-out (5 victorii, două egaluri, o înfrângere).

VIDEO Lorenzo Paramatti, după duelul cu Rapid: „Adversarii mi-au înjurat familia tot timpul”

>

Citește și alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.