Liga 1

Mutu, categoric în direct la TV: „FCSB în Giulești? Nu! Trebuie să joace pe Ghencea”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 10 mai 2022

Adrian Mutu, 43 de ani, antrenorul Rapidului, nu era de acord cu ideea ca FCSB să evolueze în Giulești un posibil joc cu titlul pe masă contra CFR-ului. Varianta anunțată de Gigi Becali a picat între timp, după ce galeriile celor două rivale au refuzat inițiativa.

Dacă FCSB ar putea să joace pe Giulești? Nu. Sigur Becali a glumit, a spus-o doar așa, să ațâțe lucrurile. Gigi Becali știe foarte bine că nu e cel mai inteligent lucru să joci cu titlul pe masă pe un stadion al Rapidului. Joci împotriva tuturor, practic”, a declarat Mutu în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

Adrian Mutu: „FCSB ar trebui să joace în Ghencea”

În schimb, Mutu nu înțelege de ce FCSB n-ar putea să joace în Ghencea: „FCSB ar trebui să joace în Ghencea, de ce nu? Stadionul e al Armatei, dar e făcut din bani publici, așa cum e făcut și Giuleștiul. Mi se pare aiurea să nu ai voie să joci pe Ghencea! De ce nu vrei ca stadionul să producă bani?”. 

FCSB așteaptă până joi un răspuns de la CSA Steaua, dacă poate sau nu să joace partida din etapa #10 a play-off-ului contra CFR-ului în Ghencea. Varianta de rezervă a echipei patronate de Gigi Becali este Buzăul.

Porumboiu, pont pentru Becali » Cum poate ajunge FCSB pe Ghencea: „Să vedem dacă mai refuză CSA”

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.