Liga 1

E oficial! FCSB - CFR Cluj, finala campionatului, se va juca la Buzău

FCSB revine la Buzău, pentru marele duel cu CFR Cluj. Foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 11 mai 2022

FCSB a comunicat Ligii Profesioniste de Fotbal că meciul cu CFR Cluj, de pe 22 mai (ora 20:30), se va juca la Buzău.

Va fi a treia partidă jucată de FCSB la Buzău în acest sezon, după victoriile cu Mioveni, scor 3-0, și cu FC Argeș, 2-1.

FCSB - CFR se joacă la Buzău

Gigi Becali a făcut o ultimă încercare ca partida dintre FCSB și CFR Cluj să se joace pe Arena Națională, însă a primit un răspuns negativ. În perioada 16 mai - 11 iunie, cel mai mare stadion din țară va fi indisponibil, deoarece este rezervat de festivalul muzical Saga (3-5 iunie).

Cum răspunsul la cererea de închiriere a stadionului din Ghencea a întârziat, FCSB a luat decizia finală și a decis ca meciul cu CFR Cluj din ultima etapă să se joace pe arena din Buzău, care are o capacitate de peste 12.000 de locuri

Mihai Stoica, reacție amară: „Eforturile celor care ne-au alungat au fost încununate cu succes”

Mihai Stoica, managerul celor de la FCSB, a transmis un mesaj pe pagina sa de Facebook, prin care anunță că meciul cu CFR Cluj se va juca la Buzău.

Eforturile tuturor celor care ne-au alungat din nou, probabil zâmbind, din București au fost încununate de succes. Prin urmare, meciul în care sperăm să jucăm pentru titlu se va disputa la Buzău, acolo unde mereu am fost primiți cu brațele deschise.
Ce nu înțeleg factorii ăștia de decizie este faptul că românii empatizează enorm cu cei nedreptățiți. Ei vor pierde la alegeri, noi vom câștiga suporteri.
P.S. Până atunci trebuie să câștigăm sâmbătă la despărțirea temporară de stadionul unde 55.000 locuri ar fi fost insuficiente pentru steliști. În anumite condiții.

- @Facebook Mihai Stoica

Gigi Becali: „Mergem la Buzău”

„Mergem la Buzău, deja s-au făcut lucrările de gazon. Facem stadion pentru fotbal, dar avem o finală de campionat, la care ar veni 100.000 de oameni, dar ei vor să jucăm la Buzău, cu 15.000. Numai în România se poate așa ceva. Nicăieri pe globul pământesc, nici în țările africane o asemenea anomalie nu se poate întâmpla”, a transmis Becali în această dimineață, la Pro Arena.

Cu două etape înainte de final, CFR Cluj este lider în Liga 1, cu 54 de puncte, urmată de FCSB, cu 52 de puncte. În penultima etapă, echipa lui Dan Petrescu va juca acasă, cu CS Universitatea Craiova, în timp ce trupa antrenată de Toni Petrea o va înfrunta pe FC Voluntari, în deplasare.

VIDEO. Stadionul din Buzău 

>

Citește și alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.