Liga 1

FC Voluntari, echipă cu medie de 380 de spectatori / meci în acest sezon, a vândut 5.000 de bilete pentru meciul cu FCSB în 24 de ore!

FCSB a câștigat ultimul meci direct cu Voluntari, 4-0 // foto: Raed Krishan - GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 11 mai 2022

FC Voluntari a vândut 5.000 de bilete pentru meciul cu FCSB într-un interval de 24 de ore! Ilfovenii se pregătesc pentru o asistență impresionantă pe Arena Națională, stadion cu o capacitate de 55.634 locuri. 

  • FC Voluntari - FCSB se va juca sâmbătă, 14 mai, de la ora 21:00. Partida va fi live pe GSP.ro și în direct la TV pe DigiSport 1, OrangeSport 1 și PrimaSport 1.

FC Voluntari - FCSB, meci din penultima etapă a play-off-ului Ligii 1, va fi găzduit de Arena Națională, „casa” obișnuită a roș-albaștrilor. Ilfovenii, neobișnuiți cu asistențe mari la meciurile de pe teren propriu, au reușit să vândă un număr impresionant de bilete: 5.000, în doar 24 de ore!

Număr impresionant de bilete vândute pentru FC Voluntari - FCSB

Un număr impresionant, având în vedere că în acest sezon au o medie de doar 380 de spectatori la meciurile jucate pe teren propriu, la Voluntari.

Iar în bilanțul financiar din 2021, FC Voluntari a raportat câștiguri de numai 6.000 de euro din vânzarea de bilete, o sumă ce va fi cu mult depășită strict din meciul cu FCSB!

Momentan, biletele pot fi achiziționate doar online, de pe site-ul bilete.ro, urmând a fi puse la vânzare la casele de bilete începând de vineri, 13 mai.

Prețurile biletelor sunt următoarele:

  • Peluze - 35 lei
  • Tribuna a 2-a - 60 lei
  • Tribuna 1 (inclusiv VIP) - 90 lei
  • Lojă VIP - 500 lei / loc

Meciul cu FC Voluntari este extrem de important pentru FCSB. Cu o victorie, roș-albaștrii ar aborda ultima etapă cu șanse reale la titlu.

Mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.