Liga 1

Ovidiu Ioanițoaia, întrebări incomode pentru Mihai Iosif: „Ați pus apă în benzină?” și „Ați jucat la «păcănele» banii echipei?” » Cum a răspuns fostul antrenor al Rapidului

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 11 mai 2022

Mihai Iosif vorbește deschis, la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, despre unele episoade controversate din viața sa, când a fost acuzat că punea apă în benzină și că a pierdut banii pentru vizele medicale ale jucătorilor la „păcănele”.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

- Vreau să vorbim și de două momente delicate din viața ta.

- Vă rog, vorbim.

- Ai lucrat într-o benzinărie și ai fost acuzat că puneai apă în benzină.

>

- N-ai cum să faci așa ceva. Nici să râd nu mai pot. Cum să pun apă în benzină? Vin 14, 15 tone, cât să pui? Mai ales că totul e pe calculator.

- Atunci nu era.

- Da, dar n-ai cum să faci așa ceva. Neg totul! Nu ai cum, chiar nu ai cum, e imposibil! Șoferul lega cisterna la rezervor, tu nici nu te atingi.

- Și-al doilea moment. Ai fost acuzat de Florin Manea că ai jucat la «păcănele» banii pentru vizele medicale ale jucătorilor.

- Niște lucruri de râs! Știu ce mi s-a reproșat... Se ocupa antrenorul de viza medicală? Nu se ocupă doctorul? Nu joc la păcănele, nu-mi place să joc. Gura lumii slobodă! Cu pietre dă toată lumea.

- Ești un om credincios?

- Merg la biserică, dar nu mai mult decât un om normal. Am fost mult în perioada când eram bolnav. Cu echipa mergeam înainte de fiecare meci, aprindea fiecare câte o lumânare și ne găseam un moment de liniște. Sunt un om religios, normal.

- Am văzut că îți place să dai citate din tot felul de filme.

- Îmi plac filmele, în general cele de acțiune, inspirate din viața reală. Acum am mai mult timp să mă uit la meciuri, la filme. Actorul meu preferat a fost Gheorghe Dinică.

CITEȘTE ȘI:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.