Campionate

Cu mintea doar la ea! » O actriță este motivul pentru care cel mai scump jucător englez din istoria Premier League nu dă randament

+19 Foto
Ekin-Su Culculoglu, actriță și vedetă de televiziune din Turcia Foto: instagram

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 11 mai 2022

Jack Grealish (26 de ani), fotbalistul de la Manchester City, cel mai scump fotbalist englez din istorie, nu reușește să se impună în formația lui Pep Guardiola, având prestații șterse în tricoul „cetățenilor”.

Cumpărat vara trecută cu 117,5 milioane de euro, de la Aston Villa, Jack Grealish nu s-a adaptat încă la stilul impus de Pep Guardiola la Man. City.

Fanii „cetățenilor” cred că internaționalului englez nu-i stă mintea numai la fotbal. În această perioadă, se gândește la Ekin-Su Culculoglu, actriță și vedetă de televiziune în Turcia: „Ekin a avut mulți admiratori faimoși, dar e încântată că Jack o apreciază”, a dezvăluit un apropiat al frumoasei blonde pentru The Sun.

Jack Grealish, lovitură financiară uriașă

Grealish a dat lovitura pe plan financiar după ce s-a înțeles asupra unui contract de sponsorizare cu celebra casă de modă italiană Gucci.

Potrivit celor de la The Athletic, Grealish era un cunoscut fan al produselor celor Gucci, fiind văzut în dese rânduri purtând hainele casei de modă. Acum, internaționalul englez va devenit primul fotbalist din istorie care va fi ambasadorul celebrei companii de lux din Italia în schimbul unei adevărate averi!

Jurnaliștii englezi dezvăluie că Grealish va avea un contract de „șapte cifre” cu Gucci. Astfel, Grealish se alătură mai multor cântăreți și artiști care reprezintă celebrul designer.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.