Cupa Romaniei

Panică la Pitești » Ambele ambulanțe au intrat pe gazon, după ciocnirea violentă dintre Miguel și Lopes

+7 Foto
Joao Miguel (28 de ani), fundașul lui FC Argeș, și Marcelo Lopes (28 de ani), mijlocașul lui FC Voluntari, s-au ciocnit violent în minutul 35 al returului semifinalei Cupei României, la scorul de 0-0.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 11 mai 2022

Joao Miguel (28 de ani), fundașul lui FC Argeș, și Marcelo Lopes (28 de ani), mijlocașul lui FC Voluntari, s-au ciocnit violent în minutul 33 al returului semifinalei Cupei României, la scorul de 0-0. 

  • Meciul tur a fost câștigat de ilfoveni, scor 2-0
  • În cealaltă semifinală se vor întâlni Universitatea Craiova și Sepsi OSK, joi, 12 mai, de la ora 19:30. În tur, covăsnenii au câștigat cu 2-1.

O minge de urmărire în jumătatea lui FC Argeș, dar departe de poarta lui Greab, a dus la o ciocnire brutală între Joao Miguel și Marcelo Lopes. 

Fundașul celor de la FC Argeș a fost cu privirea după minge și nu și-a văzut adversarul. Contactul dintre cei doi a amuțit întreaga asistență, un zgomot puternic provocat de ciocnirea de la nivelul genunchilor. O atingere dură a avut loc și în zona superioară.

Clipe de panică în FC Argeș - FC Voluntari

Ambele ambulanțe prezente la stadionul din Trivale au intrat pe gazon. Joao Miguel a resimțit dureri la genunchiul drept și nu a mai putut continua. A părăsit terenul ajutat de oamenii din echipa medicală și a fost înlocuit cu Dejan Boldor. 

De cealaltă parte, Marcelo Lopes a acuzat dureri în zona pieptului. A rămas în genunchi câteva clipe, perioadă în care a și vomitat. Și-a revenit rapid și a putut continuat partida. 

Citește și alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.