Liga 1

Cristi Borcea și Vladimir Cohn au căzut de acord în privința siglei lui Dinamo: „Simplu și la obiect”

Joi, 12 mai, ora 20:00, se încheie votul suporterilor dinamoviști din țară și din străinătate, cel organizat pe pagina oficială de Facebook a clubului.

Articol de Eduard Apostol  —  joi, 12 mai 2022

Dinamo va alege o nouă siglă a clubului, sâmbătă, 14 mai, atunci când clubul împlinește 74 de ani de existență. Joi, 12 mai, ora 20:00, se încheie votul suporterilor dinamoviști din țară și din străinătate, cel organizat pe pagina oficială de Facebook a clubului.

GSP a luat legătura cu suporterul care a realizat sigla care conduce în preferințele fanilor. Acesta se numește Sebastian-Ioan Filipescu, are 25 de ani, și este stabilit de la 14 ani în Ludwigsburg, Germania, în apropiere de Stuttgart. 

Tânărul și-a expus povestea lui. La rândul lor, doi dintre foștii acționari marcanți ai grupării din Ștefan cel Mare, Cristi Borcea și Vladimir Cohn, și-au expus preferințele în privința noii sigle, care este favorită să devină noua stemă a formației de fotbal Dinamo 1948.

Sigla favorită a suflării dinamoviste

„Cred că sigla aceasta, a 5-a, cum deja o denumesc fanii la votare, este cea mai potrivită. Este simplă și la obiect. Altceva. Incorporează denumirea clubului, arată bine. Poate ar merge mingea mai mare și cu petice roșii. Celelalte? Nereprezentative și sărace... Aceasta este direct pentru fotbal", a explicat Vladimir Cohn pentru GSP.ro.

Sigla favorită a lui Borcea și Cohn

O opinie similară a avut și Cristi Borcea, într-un dialog cu GSP.ro: „Îți dai seama că întotdeauna o să-mi fie dragă stema cu cei doi câini roșii, e vorba de o perioadă importantă în istoria grupării. Dar, dacă e să aleg dintre cele cinci, votez pentru cea cu mingea de fotbal și cu detaliul acela auriu, plus anul fondării. Probabil, aceasta va fi sigla aleasă, e cea mai la potrivită. Mai merge lucrat un pic pe la ea”.

VIDEO Daniel Iftodi, antrenor CS Dinamo: „Dinamo din Liga 1 trebuie să-și facă întâi echipă, apoi să-și schimbe sigla”

>

Citește și alte știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.