Stiri extrasport

Un fost fotbalist de la Leverkusen și Fenerbahce, condamnat la ani grei de închisoare pentru crimă

Sezer Ozturk/ foto Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 12 mai 2022

Sezer Ozturk (36 de ani), fostul mijlocaș al lui Leverkusen și Fenerbahce, a fost condamnat la 14 ani și 7 luni de închisoare pentru crimă, potrivit Daily Sabah.

Pe 19 septembrie, turcul a fost implicat într-o altercație în Istanbul, în urma căruia a împușcat mortal un bărbat. Alte 4 persoane au fost rănite în urma incidentului.

Sezer Ozturk, condamnat la închisoare pentru crimă

Conform sursei menționate, procurorii ar fi cerut inițial o condamnare de 23 de ani pentru Ozturk. În noiembrie, la două luni după ce a fost condamnat, fostul mijlocaș a fost prins de autorități în remorca unui camion, în timp ce încerca să fugă în Georgia.

La proces, Ozturk a declarat că a recurs la acest gest pentru a se autoapăra: „Îmi duceam familia la spital când am văzut drumul blocat. Le-am cerut să elibereze drumul, dar m-au insultat și m-au atacat”.

Un localnic a fost martor la incidentele incredibile și a oferit mai multe detalii șocante: „Mi-a spus să nu mă implic, că are altă țintă. A încărcat arma și a tras. Totul s-a întâmplat foarte rapid. Nu am avut timp să realizăm. Un om tocmai murise în fața noastră. Ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic, a pornit mașina și a plecat”.

Cine este Sezer Ozturk, fotbalistul condamnat pentru crimă

Sezer Ozturk este un fost mijlocaș ofensiv, retras din activitate devreme, la doar 30 de ani. A bifat în carieră câteva cluburi importante, precum Bayer Leverkusen, Nurnberg, Fenerbahce sau Istanbul Bașakșehir. Are selecții la toate echipele de juniori ale Turciei. Viața extrasportivă a fost însă întotdeauna o problemă.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.