Cupa Romaniei

Nicușor Bancu, gesturi grosolane în ultimele minute ale semifinalei cu Sepsi! Și-a lovit adversarul de două ori, iar patronul Rotaru e categoric: „Va plăti!”

+7 Foto
Nicușor Bancu (29 de ani), căpitanul celor de la CS Universitatea Craiova, a fost eliminat în minutul 86 al meciului cu Sepsi Sf. Gheorghe,

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 12 mai 2022

Nicușor Bancu (29 de ani), căpitanul celor de la CS Universitatea Craiova, a fost eliminat în minutul 86 al meciului cu Sepsi Sf. Gheorghe, returul semifinalei Cupei României, la scorul de 0-1, după ce l-a lovit cu capul în piept pe Stefan Askovski (32 de ani).  

Nicușor Bancu a fost unul dintre cei mai slabi fotbaliști de pe teren în CSU Craiova - Sepsi. Mai întâi, el a greșit decisiv la golul celor de la Sepsi. Căpitanul oltenilor a completat apoi seara neagră cu două gesturi grosolane, sancționate instant de „centralul” Horațiu Feșnic cu cartonașul roșu. 

Nicușor Bancu, „roșu” în CS Universitate Craiova - Sepsi 

La o fază banală, în momentul unui aut, aproape de poarta lui Pigliacelli, Bancu și-a pierdut cumpătul. Și-a luat elan și l-a lovit violent cu capul în piept pe Askovski, un gest care amintește de lovitura aplicată de Zidane lui Materazzi, în finala Campionatului Mondial din 2006. 

Căpitanul Craiovei nu s-a oprit aici! A luat mingea și a aruncat-o în capul adversarului, aflat întins pe gazon. Horațiu Feșnic a intervenit și i-a arătat direct cartonașul roșu.

Finanțatorul Mihai Rotaru a fost categoric cu privire la gestul fundașului: „Gestul lui Bancu e incalificabil, iar el va plăti!”.

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.