Liga 1

Dinamo află cu doar 4 zile înainte de baraj dacă se poate baza pe Irobiso » Atacantul a fost chemat la Comisia de Disciplină

Christian Irobiso

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 12 mai 2022

Christian Irobiso (28 ani), atacantul nigerian de la Dinamo, a fost chemat la Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal, după ce a fost reclamat de CCA, pentru declarațiile de la finalul partidei Dinamo - FCU Craiova, scor 1-2.

Dinamo se pregătește pentru barajul de menținere/promovare în Liga 1, programat în dublă manșă pe 22 și 29 mai, însă „câinii roșii” au din nou emoții în privința atacantului lor. Ședința Comisiei de Disciplină va avea loc pe 18 mai. 

Irobiso, chemat la Comisia de Disciplină

„Prin prezenta, Christian Irobiso este chemat la şedinţa Comisiei de Disciplină şi Etică a Federaţiei Române de Fotbal, în ziua de 18 mai 2022, ora 16:00, la sediul Federaţiei Române de Fotbal din str. Vasile Şerbănică nr. 12, sector 2, în calitate de pârât în contradictoriu cu Comisia Centrală a Arbitrilor în calitate de reclamant privind cauza – sesizare cu privire la declaraţia apărută în ediţia online a gsp.ro şi preluată de mass-media”, a arată într-un comunicat postat de FRF. 

Ce a declarat Irobiso după Dinamo - FCU Craiova 1-2

„Nu vreau să vorbesc despre arbitraj. Ce a făcut arbitrul astăzi a fost o rușine, o mare, mare rușine, dar nu vreau să vorbesc despre asta acum, ci despre mine și echipa mea. Asta este”, a spus Irobiso după înfrângerea suferită de Dinamo cu FCU Craiova pe 8 aprilie.

Dacă va fi suspendat, Dinamo riscă să nu se poată baza pe serviciile lui Irobiso în cele mai importante meciuri din acest sezon, cele de la baraj.

Citește și alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.