Liga 1

Imagine șocantă publicată de un model erotic cu o vedetă de la CFR Cluj: „Sex oral pentru 500€?” » Prima reacție a fotbalistului

+29 Foto
Miruna Milu // foto: Instagram @ mirunamilu01

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 13 mai 2022

Modelul român Miruna Milu (25 de ani), cu numele de scenă „Ema Karter”, susține că Marko Dugandzic (28), atacant la CFR Cluj, i-a propus să colaboreze pentru un videoclip de adulți pe platforma OnlyFans. Aceasta a publicat o imagine cu mesajele pe care le-ar fi primit din partea fotbalistului, în care acesta oferă 500 de euro pentru o partidă filmată de sex oral.

  • OnlyFans este o platformă online în care utilizatorii plătesc pentru a vedea fotografiile și videoclipurile publicate de creatorii de conținut, în cele mai multe cazuri destinate adulților. 

UPDATE - Marko Dugandzic neagă: „Cineva mi-a spart profilul”

La aproximativ două ore după acuzațiile Mirunei, Marko Dugandzic a reacționat pe contul de Instagram. Fotbalistul CFR-ului susține că i-a fost „spart” contul. Concret, că nu el ar fi trimis mesajele.

Știrea inițială - Imagine șocantă publicată de un model OnlyFans cu Marko Dugandzic

Marko Dugandzic, atacant transferat de CFR Cluj în ianuarie 2022, are un singur gol marcat în 12 meciuri jucate în tricoul vișiniu. Dacă pe teren nu se poate lăuda cu un randament impresionant, croatul pare că încearcă să „marcheze” în afara acestuia.

+29 Foto
Miruna Milu // foto: Instagram @ EmaKarter

Într-o perioadă în care CFR Cluj tremură pentru titlul din Liga 1, având doar două puncte peste FCSB cu două etape rămase, Dugandzic i-ar fi scris Mirunei Milu, model român stabilit în Germania, căreia i-ar fi oferit 500 de euro pentru o partidă de sex oral care avea să fie publicată pe platforma OnlyFans.

Miruna Milu, care activează în industrie sub numele de scenă „Ema Karter”, a publicat pe contul personal de Instagram o imagine cu mesaje aparent primite din partea fotbalistului, la care a răspuns scurt: „Nu! Ce naiba, nu sunt escortă!”

Miruna Milu // foto: Instagram @ EmaKarter

„Nu contează că ești fotbalist, artist sau oricâți bani îmi oferi! Îmi permit să aleg cu cine colaborez pentru OF. Poate la alte fete merge vrăjeala cu banii sau cu o masă în club”, a adăugat ea. 

+29 Foto
Miruna Milu // foto: Instagram @ EmaKarter

Potrivit playtech, Miruna Milu face videochat de la vârsta de 19 ani. „Am venit la Bucureşti dintr-un sat mic. Aveam o viaţă dificilă la ţară, aşa că m-am decis să vin la Bucureşti unde am avut două slujbe normale. Am descoperit că salariul este prea mic pentru a mă putea descurca, aşa că am ales varianta de a face videochat”, a transmis ea într-un interviu acordat în 2021 postului de televiziune franco-german ARTE.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.