Liga 1

Toni Petrea trage un semnal de alarmă înainte de Voluntari - FCSB: „Obiectivul lor e Cupa, dar vor încerca să ne încurce”

Toni Petrea Foto: Imago

Articol de Vlad Nedelea, Iosif Popescu (video)  —  Friday, 13 May 2022

Toni Petrea (47 ani), antrenorul celor de la FCSB, a prefațat întâlnirea FC Voluntari - FCSB, meci care contează pentru runda #9 din play-off-ul Ligii 1 și care se va juca sâmbătă, 14 mai, de la ora 21:00.

Tehnicianul este conștient de importanța pe care o are meciul cu ilfovenii, victoria fiind singurul rezultat care îi permite FCSB-ului să se mențină în lupta la titlu, indiferent de ce face rivala CFR în partida cu Universitatea Craiova de duminică.

Toni Petrea, înainte de Voluntari - FCSB: „Va fi un meci foarte dificil”

>

„Ne aflăm în fața unei partide cu un adversar care, cel puțin în campionat, în ultima perioadă, a pierdut destul de greu, doar la un gol diferență și împotriva CFR-ului, dar și împotriva Craiovei. În ultima etapă a scos un egal pe terenul Farului. E o echipă calificată in finala Cupei României. Sunt multe argumente pentru care vom avea un meci greu în fața lor. 

Sunt conștient că obiectivul principal pentru ei rămâne Cupa, acolo unde sunt în finală, dar cu siguranță vor încerca să ne încurce pentru că nu au nimic de pierdut. Va trebui să tratăm jocul doar la victorie pentru a putea spera la mai mult de la acest final de sezon. Nu consider că va fi mai ușor doar pentru că ei s-au calificat în finala Cupei. 

Probabil vor băga alți jucători, dar cei care intră vor încerca să demonstreze, să impresioneze antrenorul, motiv pentru care vom avea un meci foarte dificil. Ni-l putem face ușor doar prin atitudinea noastră”, a spus Toni Petrea.

Noi nu vom menaja pe nimeni. Vom intra cu cea mai bună echipă pentru că trebuie să câștigăm neapărat acest meci. În cazul în care n-am reuși să ne impunem cu Voluntari, întreaga muncă din acest sezon ar fi în zadar. Sper ca jucatorii să înțeleagă importanța acestui moment.
Toni Petrea, antrenor FCSB

Totul despre FC Voluntari - FCSB:

>

Citește și alte știri despre Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.