Liga 1

Revine cu CFR Cluj? Anunțul făcut de Petrea despre vedeta FCSB

oni Petrea (47 ani), antrenorul celor de la FCSB, a vorbit înaintea meciului din campionat cu FC Voluntari despre starea de sănătate a lui Florinel Coman (24 de ani), accidentat la meciul cu CSU Craiova

Articol de Vlad Nedelea, Iosif Popescu (video)  —  vineri, 13 mai 2022

Toni Petrea (47 ani), antrenorul celor de la FCSB, a vorbit înaintea meciului din campionat cu FC Voluntari despre starea de sănătate a lui Florinel Coman (24 de ani), accidentat la meciul cu CSU Craiova, scor 1-0 pentru bucureșteni.

  • FC Voluntari - FCSB se joacă sâmbără, 14 mai. Partida este programată de la 21:00 și va putea fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro

Scos de pe teren în minutul 36 al meciului cu Craiova din cauza unei contracturi, Coman nu va fi apt pentru meciul cu Voluntari. Toni Petrea speră să-l poată recupera înaintea meciului cu CFR Cluj din ultima etapă, decisiv pentru titlul de campioană.

De asemenea, tehnicianul roș-albaștrilor a anunțat că nici Valentin Crețu nu este refăcut după ce fundașul dreapta a suferit o fractură la un deget al piciorului pe 25 aprilie. 

Florinel Coman Foto: GSP

Toni Petrea: „Săptămâna viitoare poate reușim să-l recuperăm”

„Crețu nu este refăcut, iar Coman, cu siguranță, nu va fi în lot pentru meciul cu FC Voluntari. Să vedem săptămâna viitoare, poate reușim să-l recuperăm. El își dorește foarte mult, își dorește să revină, să treacă peste acest moment mai puțin plăcut.

Asta văd de la el, că își dorește cu adevărat, ținând cont și de momentul pe care îl traversăm. Suntem aproape de final de sezon și aproape de a obține o performanță”, a declarat Toni Petrea la conferința de presă premergătoare meciului cu Voluntari.

VIDEO Toni Petrea, înainte de Voluntari - FCSB: „Nu vom menaja pe nimeni. Doar în teorie e un meci mai ușor”

>

Citește alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.