Campionate

Surpriza de pe lista lui PSG » Antrenorul dorit în locul lui Pochettino de Al-Khelaifi

Marcelo Gallardo/ foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 13 mai 2022

Marcelo Gallardo (46 de ani), antrenorul lui River Plate, ar fi intrat în vizorul șeicilor de la PSG, care vor să-l înlocuiască pe Mauricio Pochettino în vară, anunță le10sport.com.

Antrenorul argentinian o pregătește pe River din 2014, iar în această perioadă a reușit să câștige de două ori Copa Libertadores, echivalentul Champions League pentru America de Sud.

Marcelo Gallardo, pe lista lui PSG

Conform sursei menționate, șansele ca Mauricio Pochettino să continue la PSG din vară sunt extrem de scăzute. Deși a reușit să câștige titlul în Ligue 1 în acest sezon, eliminarea prematură din Liga Campionilor, în optimi împotriva lui Real Madrid, ar fi fost decisivă în decizia șeicilor care conduc echipa din capitala Franței.

Astfel, Marcelo Gallardo se alătură unor nume uriașe pe lista de posibili înlocuitori ai lui Pochettino. Zinedine Zidane, Antonio Conte și Joachim Low ar fi de asemenea în vizorul conducerii lui PSG, alături de Thiago Motta, antrenor la Genoa și fost jucător important pe „Parc des Princes”.

Pentru Gallardo, fost mijlocaș, semnarea cu PSG ar putea reprezenta o revenire în capitala Franței. Argentinianul a fost jucătorul echipei pariziene timp de un an, în perioada ianuarie 2007 - ianuarie 2008.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.