Liga 1

E categoric înaintea barajului pentru menținerea în Liga 1: „Dacă se întâmplă asta, Dinamo se va desființa”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 14 May 2022

Dinamo și UTA au remizat, scor 1-1, în etapa #9 din play-out, fiind ultimul meci din acest sezon pentru cele două echipe.

Acum, formația alb-roșie se pregătește pentru barajul de menținere în Liga 1, care se va juca pe 22 și 29 mai cu ocupanta locului 3 din Liga 2, iar Helmut Duckadam crede că Dinamo riscă să se desființeze dacă va retrograda.

Duckadam: „Dinamo se va desființa dacă retrogradează”

„Practic, barajul va fi decisiv pentru existența acestui club. Dacă va trece de baraj, va supraviețui. Dacă pierde, se va desființa!”, a spus Duckadam, potrivit digisport.ro.

Și Ionel Dănciulescu, fost jucător și oficial la Dinamo, a vorbit despre ce înseamnă barajul de menținere în Liga 1 pentru clubul din „Ștefan cel Mare”.

„E o presiune uriașă. A fost și în trecut, acum doi ani, când s-au făcut 16 echipe. Anul trecut, la fel, a fost un început catastrofal. Echipa s-a salvat pe final. 

Dinamo e favorită la bara. Nu ar trebui să aibă probleme cu U Cluj, dar nu știi ce se întâmplă într-o dublă manșă. Poate prinde U Cluj  o zi de grație și câștigă 2-0. Dar, la cum am văzut echipa în ultimele etape, o consider favorită pe Dinamo la baraj”, a precizat fostul atacant.

Pentru Dinamo, catastrofă! Asta pentru că jucăm acest baraj și eu cred că această echipă ar fi putut evolua mai bine. 

Pentru mine, a fost dificil, pentru că Dinamo, ca și club, are o mulțime de probleme. Aici avem o mulțime de probleme, mai avem câteva zile să ne concentrăm la acest baraj și să vedem ce se întâmplă. Trebuie să întrebați conducerea despre probleme, nu pe mine, dar sigur avem unele probleme. 

Nu am vorbit cu nimeni până acum despre bani. Domnul Zăvăleanu ne-a spus că nu vom avea bani și este o mică problemă. Nu știu dacă pentru mine, dar pentru Dinamo cu siguranță e o problemă. Jucătorii s-au concentrat la antrenament, nu s-a întâmplat nimic.

- Dusan Uhrin, antrenor Dinamo, la Digi Sport

VIDEO Geani Crețu, declarații după egalul cu UTA: „Am dominat în prima parte, din păcate nu am reușit să marcăm mai mult, dar important e barajul”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.