Liga 1

Oltenii vin cu gânduri mari la meciul cu CFR Cluj: „Vrem punct sau puncte” » Reghecampf dezvăluie care e atmosfera din lot

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 14 mai 2022

CFR Cluj, liderul din Liga 1, și Universitatea Craiova, locul 3, se întâlnesc duminică, de la ora 21:30, în derby-ul etapei a 9-a din play-off.

  • CFR Cluj - CS Universitatea Craiova va fi liveTEXT și video pe GSP.ro și în direct pe Orange Sport, Prima Sport și DigiSport

După eliminarea din semifinalele Cupei României, CSU Craiova e sigură de locul 3 și e cu gândul la barajul pentru cupele europene cu una dintre primele două clasate din play-out.

VIDEO Reghecampf, înainte de CFR Cluj - U Craiova: „Atmosfera nu e foarte bună”

Laurențu Reghecampf a prefațat duelul cu CFR Cluj și a dezvăluit care este atmosfera din lotul oltenilor.

>

„Venim după două meciuri foarte dificile, pierdute. Atmosfera nu este foarte bună, dar urmează un meci în care jucătorii vor avea o ambiție foarte mare. E un meci în care trebuie să arătăm bine. Mergem să ne apărăm șansele și să încercăm să câștigăm punct sau puncte.

Venim după un meci pierdut, am avut foarte puțin timp la dispoziție. Sunt mulți jucători loviți, resimt efortul celor două meciuri foarte grele. Am avut parte de mult stres, dar sper să-i refacem până duminică”, a spus Laurențiu Reghecampf.

Ne așteaptă un meci greu, ca toate celelalte. Va fi un meci pentru care trebuie să ne revenim din punct de vedere moral după ce s-a întâmplat în Cupă. Sperăm să ne bucurăm și să câștigăm la Cluj.

E un moment care nu e extraordinar. Trebuie să trecem peste pentru că nu trebuie să ne mai afecteze ce a fost în trecut. Trebuie să ne gândim la ce avem de făcut în viitor.

 – Bogdan Vătăjelu

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.