Liga 1

Decizia prin care Rotaru o „predă” pe Universitatea Craiova în fața lui CFR Cluj și-i diminuează speranțele lui FCSB la titlu

Universitatea Craiova se deplasează la Cluj cu autocarul

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 14 mai 2022

Universitatea Craiova a luat o decizie surprinzătoare înaintea meciului cu CFR, decisiv în lupta la titlu dintre ardeleni și FCSB în acest final de sezon. 

  • CFR Cluj - CS Universitatea Craiova va fi liveTEXT și video pe GSP.ro și în direct pe Orange Sport, Prima Sport și DigiSport

Cei de la FCSB speră ca oltenii să o învingă pe CFR Cluj în „Gruia” pentru a-i ajuta în lupta la titlu, dar o hotărâre a conducerii celor de la Craiova le diminuează din speranțe roș-albaștrilor.

Din informațiile GSP.ro, Universitatea Craiova a ales să facă deplasarea la Cluj cu autocarul, nu cu avionul, așa cum echipa este obișnuită. Este pentru prima dată când se preferă această deplasare pentru un drum lung, de aproximativ 6-7 ore. 

Decizia ar fi fost luată chiar de finanțatorul Mihai Rotaru, pentru a-i pedepsi pe jucători pentru eliminarea din semifinalele Cupei României.

Laurențiu Reghecampf: „Atmosfera nu e foarte bună”

Laurențu Reghecampf a prefațat duelul cu CFR Cluj și a dezvăluit care este atmosfera din lotul oltenilor.

„Venim după două meciuri foarte dificile, pierdute. Atmosfera nu este foarte bună, dar urmează un meci în care jucătorii vor avea o ambiție foarte mare. E un meci în care trebuie să arătăm bine. Mergem să ne apărăm șansele și să încercăm să câștigăm punct sau puncte. 

Venim după un meci pierdut, am avut foarte puțin timp la dispoziție. Sunt mulți jucători loviți, resimt efortul celor două meciuri foarte grele. Am avut parte de mult stres, dar sper să-i refacem până duminică”, a spus Laurențiu Reghecampf.

VIDEO Laurențiu Reghecampf, declarații înainte de CFR Cluj - U Craiova: „Atmosfera nu e foarte bună”

Citește alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.