Liga 1

Un fost căpitan al Craiovei îi ia apărarea lui Bancu: „Și-a pierdut cumpătul, el e un băiat deosebit”

Nicușor Bancu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 14 May 2022

Emil Săndoi (57 de ani), antrenorul Chindiei Târgoviște și fost fundaș la Universitatea Craiova, a vorbit despre Bancu, actualul căpitan al oltenilor, care a fost eliminat pentru două gesturi grosolane în înfrângerea cu Sepsi, din returul semifinalei Cupei României, scor 0-1.

Mai întâi, la o fază banală, în momentul unui aut, aproape de poarta lui Pigliacelli, Bancu și-a pierdut cumpătul. Și-a luat elan și l-a lovit violent cu capul în piept pe Askovski. Căpitanul Craiovei nu s-a oprit aici! A luat mingea și a aruncat-o în capul adversarului, aflat întins pe gazon. Horațiu Feșnic a intervenit și i-a arătat direct cartonașul roșu.

Emil Săndoi îi ia apărarea lui Bancu

„Și-a pierdut cumpătul, el e un băiat deosebit. Eu l-am luat din liga a doua, când eram antrenor alături de Cârțu. A avut evoluții bune, a crescut, a ajuns la echipa națională. E frustrare, Craiova a avut rezultate bune, până la meciul de Cupă. 

A venit acest șoc, lumea era obișnuită cu acest trofeu. Tensiunea, presiunea, dorința prea mare trebuie temperate. Îmi pare rău pentru gestul său și pentru Universitatea Craiova, pentru că au ratat acest trofeu”, a declarat Emil Săndoi, fost căpitan al Craiovei, la Pro Arena.

Cum vede Emil Săndoi lupta la titlu

Emil Săndoi și-a arătat dezamăgirea după ce Universitatea Craiova a ieșit din lupta pentru titlu. Echipa lui Reghecampf este pe locul 3, la 7 puncte sub FCSB și 9 sub CFR, cu două etape înainte de finalul play-off-ului.

„CFR are un plus de experiență și ar părea favorită. FCSB are jucători cu o calitate deosebită. Fotbaliștii de la FCSB pot face diferența, parcă mai mult decât cei de la CFR. Îmi pare rău că nu e și Craiova în această luptă. Păcat că s-a întâmplat asta în ultimele etape. E o luptă interesantă”, a mai spus antrenorul Chindiei, conform sursei menționate.

Un titlua câștigat Emil Săndoi ca jucător al Universității Craiova, în sezonul 1990-1991

Laurențiu Reghecampf: „Atmosfera nu e prea bună, dar trebuie să arătăm bine la Cluj“

>

Citește și alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.