Tenis

Sfatul lui Ion Țiriac pentru Simona Halep: „Am văzut patru jocuri ale ei, amestecate cu de toate”

Simona Halep și Ion Țiriac/ foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 14 mai 2022

Ion Țiriac (83 de ani), fostul mare jucător de tenis, a vorbit despre Simona Halep (30 de ani, 21 WTA) și despre prestațiile jucătoarei din România din ultima perioadă.

Halep a fost eliminată joi, 12 mai, în turul doi al turneului WTA de la Roma, de Danielle Rose Collins (28 de ani, 9 WTA), scor 6-7 (1), 3-6.

Țiriac a vorbit despre jocul Simonei Halep

Miliardarul român consideră că Simona Halep poate să intre din nou în primele 20 de jucătoare în ierarhia WTA, dar trebuie să se recupereze fizic după accidentările din ultimul timp. Țiriac o dă exemplu pe Cristina Neagu, handbalista de la CSM București.

„Dacă într-adevăr face acele şase ore pe zi şi îşi face rectificările, exact cum a făcut Neagu, atunci când a trebui să facă refacerea, totul este posibil. Am văzut patru jocuri ale ei, amestecate cu de toate, cu mingi frumoase, dar şi cu nişte greşeli destul de rudimentare”, a declarat Ion Țiriac, potrivit Agerpres.

Halep, accidentare în primul set al meciului cu Collins

La scorul de 4-3 pentru Collins, Simona a alergat spre o minge trimisă în cross de adversară. Halep a încercat să alunece pe zgură și să se așeze pe lovitura de forehand, dar s-a lovit la glezna dreaptă. A călcat strâmb și a căzut. S-a ridicat cu dificultate, iar în primele momente a părut să acuze accidentarea. Inclusiv sportiva din Statele Unite ale Americii a fost îngrijorată, s-a apropiat de fileu și s-a interesat de starea Simonei.

Citește și alte știri din tenis:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.