Liga 1

Dan Petrescu a făcut iureș la conferință: „Sunt șocat de ce se întâmplă la Voluntari - FCSB! Bă, băieți, FRF, LPF, răspundeți!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 14 May 2022

Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, a făcut iureș în conferința de presă premergătoare partidei cu Universitatea Craiova. Concret, tehnicianul campioanei consideră incredibil faptul că FC Voluntari - FCSB (azi, 21:00) se joacă pe Arena Națională, stadionul pe care roș-albaștrii evoluează de regulă în meciurile considerate „acasă”.

  • Partida din runda #9 a play-off-ului CFR Cluj - CS Universitatea Craiova va putea fi urmărită duminică, de la 21:30, în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Orange Sport, Prima Sport și Digi Sport.

Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj: „Azi e FCSB - FC Voluntari, nu FC Voluntari - FCSB. Incredibil!

>

„Nu mi se pare normal ca FCSB să joace de două ori acasă cu FC Voluntari în play-off şi nimeni să nu zică nimic. Dacă Argeşul spunea: «Nu putem să jucăm acasă că trebuie să facem terenul, dar mergem la Cluj», cred că era un scandal monstru în fiecare zi şi era normal să fie. Dar văd că nimeni nu zice nimic acum! Dacă ăsta e campionat corect...

E incredibil. Eu astăzi ştiam că se joacă Voluntari – FCSB, dar meciul se joacă acasă la FCSB. Deci e FCSB – Voluntari de două ori! De râsul curcii! Mi se pare incredibil. Acum iar o să se comenteze că am zis ce am zis. Băi, băieţi! Am zis adevărul. Spuneţi-mi şi mie cum e posibil ca FCSB să joace de două ori acasă cu FC Voluntari. Atât vreau să ştiu.

Să îmi explice cineva din România, Federaţia, Liga. Să vină să îmi spună. Ca să ştim şi noi în viitor, să le spunem: «Hai, jucaţi şi la noi acasă, că avem un teren mai bun, stadion mai bun, e frumos». M-a șocat treaba asta”, a declarat Dan Petrescu.

Și CFR a jucat în deplasare „acasă”

Pe 29 noiembrie 2020, Poli Iași a jucat în Gruia meciul de Cupă cu CFR, fiind considerată gazdă pe stadionul clujenilor. Ieșenii s-au impus cu 1-0, gol Calcan (63). CFR Cluj i-a solicitat atunci adversarei să accepte mutarea meciului în Ardeal, din cauza programului încărcat pe care-l avea. CFR a jucat acasă în Europa League, înainte și după meciul cu Poli Iaşi.

Cum s-a ajuns ca FC Voluntari - FCSB să se dispute pe Arena Națională

FC Voluntari nu a putut să joace meciul cu FCSB pe arena proprie, deoarece a schimbat gazonul pe „Anghel Iordănescu”. Ilfovenii voiau să joace inițial în Giulești partida cu roș-albaștrii, dar, pentru că FCSB n-a fost de acord, Voluntari a trebuit să aleagă o nouă variantă.

Întrucât erau mai puțin de 10 zile până la meci, conform regulamentului, propunerea celor de la FC Voluntari trebuia aprobată de FCSB, care nu lua în calcul decât Arena Națională.

Se plânge înainte de FC Voluntari - FCSB: „N-am vrut pe Arena Națională, toată lumea știe adevărul”

>

Mai multe știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.