Liga 1

A fost aleasă viitoarea siglă a lui Dinamo! Final în procesul de vot

Variantele de siglă dintre care s-a ales

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 14 mai 2022

Procesul de votare pentru noua siglă a lui Dinamo s-a încheiat. Varianta preferată de suporteri, care a obținut de departe cele mai multe voturi pe Facebook, este câștigătoare!

Sigla lui Dinamo începând din sezonul viitor a fost aleasă. Cele 5 comisii de vot și-au exprimat preferințele, iar varianta care a obținut cele mai multe voturi a fost prezentată oficial de clubul din Ștefan cel Mare.

Viitoarea siglă a lui Dinamo a fost aleasă

Este vorba despre logoul în formă de scut, cu o impunătoare literă „D” în mijloc și margini aurii. Aceasta va fi stilizată, iar varianta finală prezentată după returul barajului de menținere/promovare în Liga 1, programat pe 29 mai.

Viitoarea siglă a lui Dinamo

Procesul de vot pentru noua emblemă a clubului nostru s-a încheiat astăzi, 14 mai 2022, chiar în ziua în care Dinamo București aniversează 74 de ani în fotbalul românesc, doar în prima ligă. 

Cea mai frumoasă propunere venită din partea fanilor a fost votată! Mulțumim pentru susținere tuturor celor cinci comisii formate pentru alegerea noului logo, suporteri, legende ale clubului, DDB, cei mai importanți jucători, antrenori ai grupelor de juniori și reprezentanți de marketing ai clubului! 

Urmează stilizarea și realizarea manualului de brand, urmând ca după ultimul meci oficial din această ediție de campionat, returul barajului pentru menținerea în prima ligă, să prezentăm noua siglă cu care clubul Dinamo București se va prezenta în sezon următor. 

Noul logo va deveni oficial începând cu sezonul competițional 2022-2023, urmând a fi prezent pe toate echipamentele de joc ale echipei noastre, dar și pe produsele oficiale, în magazinul online și în magazinul de prezentare al clubului

- Comunicat Dinamo

Gazeta a discutat cu suporterul care a realizat sigla

Zilele trecute, GSP a luat legătura cu suporterul care a realizat viitoarea siglă a lui Dinamo. Acesta se numește Sebastian-Ioan Filipescu, are 25 de ani, și este stabilit de la 14 ani în Ludwigsburg, Germania, în apropiere de Stuttgart.

„Nu sunt specialist în design, lucrez în domeniul automatizărilor industriale. Chiar nu mă așteptam ca sigla făcută de mine să fie votată atât de mult, 11 mii. Wow! Nu știu ce-i determină pe oamenii să o voteze. Am încercat să o fac cât mai simplă. Probabil, oamenii au întipărit ceva în minte și le place culoarea aurie din jurul siglei.

Cam 4-5 ore mi-a luat să o realizez. Am învățat să fac sigle din joacă, am făcut multe pentru echipele pe care le construiam ca să joc cu prietenii pe calculator”, a explicat Sebastian, care provine dintr-o familie de dinamoviști din Alba Iulia. Interviul integral, AICI!

Cine a votat pentru noua siglă a lui Dinamo

  • suporterii, pe pagina oficială de Facebook a clubului; 
  • reprezentanți ai DDB, acționar minoritar al clubului;
  • legendele clubului;
  • cei mai importanți jucători din lotul actual și din o parte din antrenorii de la grupele de juniori ale clubului; 
  • reprezentanții de marketing ai clubului.
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.