Liga 1

Ilie Dumitrescu a găsit vinovatul la primul gol înscris de FC Voluntari: „În niciun moment nu încearcă să strângă!”

+33 Foto
Nemec a finalizat de lângă Ovidiu Popescu // foto: captură DigiSport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 14 mai 2022

Ilie Dumitrescu (53 de ani), fost fotbalist, în prezent analist, consideră că Ovidiu Popescu (28) are o parte importantă de vină la primul gol înscris de FC Voluntari, în finalul primei reprize a meciului cu FCSB.

FCSB a deschis scorul în minutul 44 al meciului cu FC Voluntari, prin Andrei Cordea, dar s-a văzut egalată doar 3 minute mai târziu, la una dintre ultimele faze ale primei părți.

Adam Nemec a introdus mingea în plasă din interiorul careului mic, la capătul unei centrări a lui Ion Gheorghe care a depășit ambii stoperi ai oaspeților, Andrei Miron și Iulian Cristea.

Inspirat, Nemec a intrat în „gura” porții, cu fundașul stânga Ovidiu Popescu și mijlocașul Florin Tănase urmărindu-l apatic.

Ilie Dumitrescu a găsit vinovatul pentru golul lui Adam Nemec din FC Voluntari - FCSB

Ilie Dumitrescu consideră că fundașul stânga poartă o mare parte din vina pentru acel gol. Ovidiu Popescu, mijlocaș defensiv la origine, nu a avut instinctul de a intercepta centrarea.

„Efortul lui Tănase este unul extrem de important. Ovidiu Popescu nu strânge. În niciun moment nu încearcă să strângă! Ca fundaș lateral, într-o fază ca asta trebuie să strângi, în momentul în care atacantul vine prin fața ta, iar fundașul central îi vine prin spate”, a explicat Dumitrescu la emisiunea „Fotbal Club”, de pe DigiSport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.