Liga 1

Petrea, incisiv: „Ofsaid clar. Golul poate cântări cât un campionat”

+33 Foto
Toni Petrea, antrenor FCSB // foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 14 mai 2022

Toni Petrea (47 de ani), antrenorul lui FCSB, a comentat rezultatul cu FC Voluntari, 2-2, unul pe placul celor de la CFR Cluj, care ar câștiga campionatul cu o victorie duminică, în meciul cu Universitatea Craiova. 

  • FCSB are 53 de puncte, unul sub CFR Cluj. Dacă ardelenii vor câștiga duminică seara cu CSU Craiova, atunci vor deveni matematic campioni cu o etapă înainte de finalul sezonului!

„Nu este plăcut, nu am reușit ce ne propuseserăm, să câștigăm. Am făcut un joc bun, am avut multe ocazii, dar din păcate am ratat foarte mult. Am luat două goluri pe care nici nu știu cum să le numesc...

Am reușit să marcăm, apoi a venit faza din ultimele minute, despre care nu știu ce să spun, dacă a fost gol valabil sau nu. Dar nu mai contează. 

Miza partidei și-a pus amprenta asupra evoluției echipei, dar asta este situația, nu avem ce face. Nu mai suntem la mâna noastră. I-am văzut motivați pe jucători. Chiar au făcut un joc bun, am avut posesie, ocazii, am ratat câteva situații clare. 

Am avut atitudine, dar se poate întâmpla așa ceva la fotbal, să existe două momente de nesincronizare și să apară două goluri care cântăresc decisiv în rezultatul final”, a declarat Petrea la microfonul Digi Sport. 

Toni Petrea, după FC Voluntari - FCSB: „Ofsaid clar. Gol care poate cântări cât un campionat”

Antrenorul roș-albaștrilor s-a referit și la golul 2 al ilfovenilor, marcat de Cristian Costin dintr-un ofsaid nesemnalizat:

„Din păcate, nu am gestionat bine finalul de joc. Mai erau 5 minute, nu am reușit să închidem jocul mai repede. Ne-am retras cam mult. Le-am atras atenția jucătorilor dinainte de meci să nu îi lăsăm să joace cu mingi lungi, iar dintr-o deviere să apară situații de poartă, ceea ce s-a întâmplat la golul 2. Asta este, n-avem ce face.

Mi se pare ofsaid clar, dar ce mai contează? Este un gol care poate cântări cât un campionat”.

Petrea așteaptă ajutor din partea Universității Craiova

Petrea păstrează speranța că Universitatea Craiova o va încurca pe CFR Cluj. Cu o victorie, ardelenii ar deveni campioni cu o etapă înainte de final! 

Se poate întâmpla orice la fotbal, poate nimeni nu se gândea că FC Voluntari ne-ar putea încurca. Mă voi uita la meci, de ce nu? Este dezamăgitor, când creezi fotbal și nu reușești să câștigi e chiar frustrant. Vom vedea ce se va întâmpla”, a concluzionat antrenorul lui FCSB. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.