Liga 1

Florin Tănase, despre finalul din FC Voluntari - FCSB: „N-aveam voie să facem așa ceva! Nu mă uit la Craiova - CFR”

FC Voluntari - FCSB 2-2 | Florin Tănase, căpitanul roș-albaștrilor, vorbește despre finalul partidei de pe Arena Națională. Gazdele au egalat în minutul 88, după un ofsaid nesemnalizat. Și FCSB, chiar prin Tănase, a avut un gol neregulamentar însă.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 14 May 2022

FC Voluntari - FCSB 2-2 | Florin Tănase, căpitanul roș-albaștrilor, vorbește despre finalul partidei de pe Arena Națională. Gazdele au egalat în minutul 88, după un ofsaid nesemnalizat.

  • Dacă CFR Cluj va câștiga mâine meciul cu Universitatea Craiova (21:30), atunci ardelenii devin matematic campioni înainte de ultima rundă a play-off-ului!

„E dezamăgire. Suntem dezamăgiți, am primit un gol pe final de meci. Păcat de munca noastră depusă în tot acest sezon, puteam să jucăm cu trofeul pe masă, eram la mâna noastră, dar, din păcate, am luat un gol care am înțeles că a venit dintr-o poziție de ofsaid. 

Am avut 2-1, poate că trebuia să tragem de timp. Când conduci cu 2-1 până în minutele de final și iei un gol din ofsaid... ne pare rău pentru suporteri, care au venit să ne susțină. Puteam să-i facem fericiți în acest an. După ce am marcat golul de 2-1, nu am gestionat cum trebuia partida. 

Iar ne-am încurcat în penultima etapă... e frustrant. Nu ai voie să fii egalat în ultimele minute!”, a declarat Tănase la Orange Sport.

Nu o să mă uit la Craiova - CFR. Nu-mi place să mă uit. Dacă o să fie încurcată de CFR, mă voi bucura, pentru că, normal, voi afla
Florin Tănase, căpitan FCSB

Ce a declarat Andrei Cordea, după FC Voluntari - FCSB 2-2:

>
  • „Nu cred că CFR se va încurca cu Craiova, deși îmi doresc foarte mult. Voi sta cu sufletul la gură și sper să ne ajute Craiova”
  • „S-a zvonit și că FC Voluntari ne va da meciul, dar asta e. Lăsăm lumea să vorbească, sper ca CSU Craiova să facă un meci bun mâine și să ia punct sau puncte”
  • „Am luat gol din ofsaid, ce să facem? A fost 100% ofsaid, faza aceea a decis meciul”
  • „Din păcate, mama lui Oaidă a decedat, îi urăm condoleanțe. Știm că nu e ușor prin ce trece. De-asta i-am dedicat golul”
  • „Sunt unii jucători deja maturi la noi, nu mai trebuie să plângem, trebuie să fim bărbați, să luptăm și să batem CFR în ultima etapă”

Concluziile lui Ioan Andone, după FC Voluntari - FCSB 2-2:

>

Mai multe știri despre FC Voluntari - FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.