Liga 1

Prima reacție dinspre CFR » Cristi Balaj, sfidător: „Nu e vreo surpriză, ne-au surprins doar că s-au luptat la titlu până acum”

Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 14 mai 2022

Într-o intervenție telefonică după egalul dintre FC Voluntari și FCSB, 2-2, Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, a fost ironic cu echipa lui Toni Petrea. 

Întrebat dacă a fost surprins de egalul făcut de FCSB, care o poate face pe CFR campioană dacă învinge duminică acasă, cu Craiova, Balaj a declarat la Prima Sport 1:

„Nu ne-am așteptat ca FCSB să facă atât de multe puncte și să facă atât de multă presiune în acest campionat. Motivele sunt multiple. Dar noi suntem echipa de pe primul loc, am fost o perioadă lungă pe primul loc, nu e o surpriză să rămânem pe primul loc la finalul etapelor. 

Cei de la FCSB au vorbit și s-au preocupat mult prea mult de ultima etapă. Fotbalul i-a pedepsit. Voluntari a demonstrat că și-a apărat corect șansele și merită felicitați”.

Balaj a comentat și golul din ofsaid marcat de Voluntari și lasă să se înțeleagă că arbitrul asistent nu a greșit: „Din păcate, nu avem VAR. Dar vă spun că instrucțiunile actuale sunt să se dea credit atacului, când e o fază atât de strânsă”. 

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.