Liga 1

Becali spune stop! Măsura categorică pe care o va pune în aplicare dacă FCSB pierde campionatul

Articol de Denisa Dudescu  —  Sunday, 15 May 2022

După ce FCSB a remizat cu FC Voluntari, 2-2, Gigi Becali, patronul FCSB, a fost categoric în privința transferurilor pentru sezonul viitor.

  • Dacă CFR Cluj va câștiga azi meciul cu Universitatea Craiova (21:30), atunci ardelenii devin matematic campioni înainte de ultima rundă a play-off-ului!

Omul de afaceri spune, așa cum a făcut și în trecut, că nu va mai investi din banii familiei sale în echipă dacă FCSB nu câștigă campionatul și anunță că va miza pe jucătorii pe care îi are deja, fără mai plătească pentru transferuri.

Gigi Becali oprește transferurile la FCSB dacă pierde campionatul

„Dacă nu iau titlul, vedem ce jucători termină contractul și la revedere. Nu mai iau niciun jucător! Nu mai facem niciun contract nou. Facem imediat pe la Academie tăieri și economii. Ce, sunt idiot? Dau banii mei la fotbal? Se taie totul! 

Asta nu înseamnă că îmi bat joc de marfa pe care o am. Respect contractele. Jucătorii vor rămâne și vrem să câștigăm campionatul la pas la anul”, a declarat Gigi Becali în emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.

Familia Becali, 1 milion de euro către FCSB

Gazeta Sporturilor a scris recent că fiica lui Gigi Becali, Theodora, i-a mai împrumutat FCSB-ului un milion de euro ca să suporte costurile din finalul acestui sezon. Familia Becali mai creditase clubul cu 300.000 € la începutul acestui an.

FCSB a încheiat anul trecut cu un profit de două milioane de euro, dar în prima parte din 2022 are nevoie de „perfuzii” financiare ca să încheie sezonul. Surse din club au povestit că Theodora Becali, fiica patronului, a acordat de curând încă un împrumut de un milion de euro, bani necesari pentru acoperirea costurilor curente.

Gigi și Theodora mai creditaseră FCSB-ul cu 300.000 de euro la începutul acestui an. Împrumuturile constituie niște semne clare că societatea nu mai reușește să-și completeze bugetul din sursele de venituri obișnuite: drepturi TV, sponsori, bilete. E nevoie din nou de banii patronului pentru funcționarea normală a clubului.

Becali mai voia un atacant

Încântat de victoria cu FC Argeș, 4-0, Gigi a anunțat că în vara acestui an va mai achiziționa jucători: „Echipa e foarte bună și acum, dar mai e nevoie de unele completări. Ne mai trebuie încă un inter, că Edjouma nu e ceea ce trebuie, și e nevoie și să găsim un atacant”. 

VIDEO Ioan Andone: „Fotbalul te pedepsește când n-ai doi fundași centrali buni!”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.