Liga 1

Schimbarea lui Petrea, criticată de Becali: „Fără el nu putem ține mingea”

+33 Foto
Octavian Popescu, în lacrimi după FC Voluntari – FCSB // foto: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 15 May 2022

La finalul remizei din penultima etapă din Liga 1, 2-2 cu FC Voluntari, Gigi Becali, patronul FCSB, a criticat decizia schimbării lui Octavian Popescu.

  • Dacă CFR Cluj va câștiga mâine meciul cu Universitatea Craiova (21:30), atunci ardelenii devin matematic campioni înainte de ultima rundă a play-off-ului!

În minutul 76, la 2-1 pentru FCSB, Octavian Popescu, preferatul omului de afaceri, a fost schimbat cu Valentin Gheorghe, spre nemulțumirea lui Becali. În plus, finanțatorul roș-albaștrilor l-a criticat și pe Andrei Dumiter, intrat în minutul 80 în locul lui Andrei Cordea.

Gigi Becali, deranjat de schimbarea lui Octavian Popescu

„Tavi Popescu nu trebuia schimbat! Fără el nu putem ține mingea. A intrat Vali Gheorghe... 

Ei au emoții la meciuri din astea. Aici trebuie jucători cu personalitate. L-am băgat pe Dumiter, care nu făcea nici măcar presing”, a spus Gigi Becali la emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.

Gigi Becali: „100% Universitatea Craiova o va încurca pe CFR Cluj”

Omul de afaceri a vorbit și despre duelul dintre liderul CFR Cluj și Universitatea Craiova, care poate decide campioana.

„Vreau să bată Craiova și să luăm și campionatul, dar să piardă și Voluntariul Cupa. Nici nu se vor atinge de ea. La ce mizerie au făcut nici nu se vor atinge de ea! N-au cum, nu poate Dumnezeu să-i lase să ia Cupa! Sunt atât de amărât că mi s-a întâmplat asta... mai bine dă-l încolo de campionat și gata”, a adăugat Becali.

Asta este când conduci cu 2-1 până pe final și iei un gol din ofsaid. Dezamăgire! Suntem dezamăgiți, am primit un gol pe final de meci, păcat de munca noastră depusă în tot acest an. Puteam să jucăm cu trofeul pe masă, eram la mâna noastră. Am luat un gol, am înțeles că era dintr-o poziție de ofsaid.

- Florin Tănase, atacant FCSB

Miza partidei și-a pus amprenta asupra evoluției echipei, dar asta este situația. N-am gestionat bine finalul acesta de meci, mai erau cinci minute, n-am reușit să închidem jocul, ne-am retras cam mult. Le-am atras atenția să nu-i lăsăm să joace pe minge lungă, așa cum s-a întâmplat la golul doi.

- Toni Petrea, antrenor FCSB

VIDEO Concluziile lui Ioan Andone, după FC Voluntari - FCSB 2-2:

>

Citește mai multe știri despre FC Voluntari - FCSB

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.