Tenis

Imaginile anului în tenis: diferența de înălțime dintre jucătorii ajunși în finală e de 38 de centimetri!

+8 Foto
John Isner (37 de ani, locul 22 ATP la dublu) și Diego Sebastian Schwartzman (29 de ani, locul 307 ATP la dublu) vor lupta în finala de dublu a turneului de la Roma. Diferența de înălțime dintre cei doi este de 38 de centimetri!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 15 mai 2022

John Isner (37 de ani, locul 22 ATP la dublu) și Diego Schwartzman (29 de ani, locul 307 ATP la dublu) vor lupta împreună în finala de dublu a turneului de la Roma. Diferența de înălțime dintre cei doi este de 38 de centimetri!

  • Perechea Isner - Schwartzman se va duela cu croații Nikola Mektic (33 de ani, locul 6 ATP la dublu) & Mate Pavic (28 de ani, locul 4 la dublu) duminică, de la ora 15:00. 

Isner și Schwartzman au trecut la Roma de două dintre cele mai bune perechi din circuit, Cabal&Farah și Golubev&Gonzalez, iar duminică luptă pentru trofeu. 

În capitala Italiei, cei doi s-au completat, americanul având un serviciu de temut, în vreme ce argentinianul se remarcă prin travaliu și rapiditate.

John Isner și Diego Schwartzman, duo inedit la Roma

Nu evoluțiile lor au atras atenția, ci diferența uriașă de înălțime. Dacă Isner măsoară 2,08 metri, Schwartzman are 1,70m.

După victoria din semifinale, Isner și Schwartzman s-au pozat lângă o pancartă pe care scria #Isnerman, deja numele folosit de fani pentru echipa inedită. 

Schwartzman este „ascuns” în spatele pancartei .

Cei de la AS notează că Isner poate fi considerat un specialist la dublu, întrucât la începuturile sale a evoluat o perioadă lungă alături de compatriotul Sam Querrey, câștigând nu mai puțin de 8 titluri. 

Schwartzman, care a făcut echipă cu Delbonis sau Fognini, nu are o experiență la fel de bogată la dublu, bifând numai două finale, Buenos Aires și Madrid.

Citește mai multe știri din tenis:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.