Campionate

AC Milan, tot mai aproape de transferul unui jucător de la Liverpool

Chamberlain, Origi și Mane/ foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 15 mai 2022

Divock Origi (27 de ani), atacantul lui Liverpool, a intrat în vizorul lui AC Milan, liderul din Serie A, pentru un transfer în vara acestui an.

Potrivit jurnalistului italian Gianluca Di Marzio, „rossonerii” au trimis deja o notificare către Liverpool, prin care au anunțat că negociază cu atacantul belgian. Origi a intrat în ultimele luni de contract și va pleca liber în următoare perioadă de transferuri.

AC Milan îl vrea pe Origi

AC Milan discută deja de două luni cu Divock Origi, iar acum ar fi intrat în ultima fază de negocieri. Potrivit sursei menționate, „rossonerii” i-au propus belgianului un salariu de 4 milioane de euro anual, însă atacantul ar dori 4,5.

Origi a fost cumpărat de Liverpool în 2014, pentru aproximativ 13 milioane de euro. Deși nu a fost un titular indiscutabil, Divock a marcat goluri extrem de importante. În sezonul 2018-2019, belgianul a reușit o „dublă” în returul semifinale de Champions League, atunci când Liverpool a învins-o pe Barcelona cu 4-0. În tur, catalanii câștigaseră pe Camp Nou cu 3-0. Ulterior, Origi a marcat și în finala Ligii Campionilor, câștigată de echipa lui Klopp cu 2-0, împotriva lui Tottenham.

Ulterior, Origi a marcat și în finala Ligii Campionilor, câștigată de echipa lui Klopp cu 2-0, împotriva lui Tottenham. În acest sezon, internaționalul belgian a înscris de 6 ori în 17 meciuri, în toate competițiile.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.