Campionate

Paul Pogba are de ales între doi giganți ai Europei » Francezul, așteptat la negocieri

Paul Pogba/ foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 15 May 2022

Paul Pogba (29 de ani), mijlocașul lui Manchester United, va ajunge luni la Torino pentru a negocia cu Juventus, notează Gazzetta dello Sport.

Francezul se află în ultimele săptămâni de contract cu „diavolii” și nu va rămâne pe „Old Trafford” începând cu sezonul viitor. Conform jurnaliștilor italieni, Pogba are de ales între Juventus și PSG.

Pogba, așteptat la negocieri de Juventus

Potrivit sursei menționate, PSG ar oferi un salariu mai mare mare decât Juventus. „Bianconerii” sunt dispuși să îi plătească lui Pogba maxim 7,5 milioane de euro pe an, plus bonusuri în funcție de performanțe. În acest moment, campionul mondial cu Franța câștigă aproximativ 15 milioane de euro pe sezon.

După moartea agentului Mino Raiola, Paul Pogba va fi reprezentat la negocieri de Rafaela Pimenta, cea care a preluat imperiul fostului impresar italian.

Dacă va ajunge la un acord cu Juventus, internaționalul francez s-ar întoarce în Serie A după 6 ani petrecuți la Manchester United. În 2016, „diavolii” îl transferau pe Pogba pentru 105 milioane de euro, chiar de la trupa lui Allegri.

În acest sezon, Pogba a bifat doar 20 de meciuri în Premier League. Francezul a marcat un singur gol și a reușit 9 pase decisive.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.