Liga 1

„Este foarte gravă declarația de după meci a domnului Becali” » Patronul FCSB, criticat dur: „Nu înțelege după 7 ani?!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 15 mai 2022

Marcel Pușcaș, președintele FCU Craiova, a comentat situația de la FCSB, care a remizat cu FC Voluntari, 2-2, și este aproape să piardă titlu.

  • CFR Cluj poate câștiga al 5-lea titlul de campioană la rând dacă se impune azi în meciul cu Universitatea Craiova (21:30).
  • În cazul unei victorii, clujenii ajung la 4 puncte peste FCSB, cu o etapă rămasă de jucat

Oficialul oltenilor a comentat declarația lui Gigi Becali, care a spus „Tavi Popescu nu trebuia schimbat! Fără el nu putem ține mingea”, și a vorbit despre problemele pe care FCSB le-a avut în acest sezon.

Concluziile lui Marcel Pușcaș după FC Voluntari - FCSB

„Nu înțeleg cum nu se identifică cauzele necâștigării campionatului de 7 sezoane. Este foarte gravă declarația de după meci a domnului Becali. Întreabă-te de ce fără Tavi Popescu nu poți să ții de minge. Tavi Popescu e foarte talentat de altfel, dar nu poți să stai într-un jucător. 

Cauzele celor 7 ani de nereușite ale FCSB sunt linia de apărare și absența unui închizător important. Este esența evoluției FCSB-ului în acest sezon. 

FCSB are jucători buni, interesanți, tineri, cu elan și cu viteză bună. Dar ce faci când, timp de 7 ani, îți lipsesc ceilalți 5 sau când nu sunt de aceeași valoare cu cei de la CFR?”, a spus Marcel Pușcaș la ProArena.

VIDEO Andrei Cordea, declarații după egalul cu Voluntari: „Se spunea că se vor da la o parte. Nu a fost așa, nici Craiova nu va face asta”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.