Liga 1

Când revine Mirel Rădoi pe bancă: „Sper să nu fi luat decizia greșită”

Mirel Rădoi, 41 de ani, fostul selecționer al României, speră să revină din vară în circuit și spune că a refuzat să preia din mers echipe în actuala stagiune.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 15 mai 2022

Mirel Rădoi, 41 de ani, fostul selecționer al României, speră să revină din vară în circuit și spune că a refuzat să preia din mers echipe în actuala stagiune.

Sper ca în vara asta să revin. Am tot ezitat să iau echipe care mai aveau 6, 7, 8 meciuri rămase de jucat. O să încerc să iau un club și să fac o pregătire de la zero. 

Acum, sper să nu fi fost o greşeală din partea mea că am refuzat şi din vară să nu mai am nicio ofertă (n.r. - râde). Nu am o problemă să antrenez în România, dar va trebui ca lucrurile să fie serioase”, a declarat Rădoi, potrivit Orange Sport.

CV-ul lui Mirel Rădoi: 1/3 reușite

Ca antrenor de club, Rădoi a avut o singură experiență, și aceea dezamăgitoare. A pregătit-o în perioada iunie-noiembrie 2015 pe FCSB, alături de care a ratat calificarea în grupele Europa League / Champions League.

A urmat o experiență reușită la reprezentativa de tineret (august 2018 - noiembrie 2019), pe care a dus-o până în semifinalele Euro U19!

Rădoi n-a reușit și la naționala mare (noiembrie 2019 - noiembrie 2021), unde a ratat toate obiectivele.

Mirel Rădoi, despre varianta FCSB: „Nașului îi place să se implice, eu nu sunt de acord”

Mirel Rădoi a explicat și de ce nu mai ia în calcul să revină la FCSB:

„A fost deja un episod, nu s-a terminat bine între mine şi naşul meu şi a fost o perioadă în care nu ne-am vorbit. Nu mai vreau, pentru că şi eu am început să îmbătrănesc şi nu mai avem timp dupa aceea să ne împăcăm. 

Cel mai bine în momentul de faţă e să ne vedem fiecare de drumul lui, plus că naşului îi place să se implice... eu nu prea sunt de acord cu astfel de lucruri”.

Laszlo Balint: „FRF a vrut să rămână Rădoi la națională, dar el caută altă provocare”

>

Citește mai multe știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.