Liga 1

Fotbaliștii campioanei nu și-au uitat rivalii de la FCSB: „Petrecem 5 zile, apoi vedem care pe care!” + ironia lui Păun

+35 Foto
CFR Cluj a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 2-1, și a devenit campioană cu o etapă înaintea finalului play-off-ului. Fotbaliștii clubului „feroviar” nu i-au uitat pe rivalii de la FCSB.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 16 mai 2022

CFR Cluj a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 2-1, și a devenit campioană cu o etapă înaintea finalului play-off-ului. Fotbaliștii clubului „feroviar” nu i-au uitat pe rivalii de la FCSB.

Petrecerea campionilor României a început pe gazon și a continuat zeci de minute în vestiar. În timpul declarațiilor, elevii lui Dan Petrescu nu i-au uitat pe rivalii de la FCSB și au transmis că vor victoria și în meciul din ultima rundă, unul al orgoliilor.

Andrei Burcă: „Petrecem 5 zile, apoi vedem care pe care cu FCSB”

„Aseară am fost o familie și ne-am uitat împreună la meciul Voluntari - FCSB. La 2-1 eram în dubii. Camora, înainte să iasă din cameră, a zis că dă gol Olawale. A ratat o ocazie mare! La 2-2 a căzut hotelul, la final, la fel. Au fost 5 minute nebune.

Acum petrecem 3-4 zile, după care mergem la FCSB și vedem care pe care”, a spus Andrei Burcă, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport, înainte să fie întrerupt și stropit cu bere de colegi.

Alexandru Păun a fost sufletul petrecerii și a dat tonul unei melodii prin care și-a ironizat rivalii: „Să vă spun eu cum stă treaba, cu Steaua (n.r. - FCSB) jucăm degeaba”.

Sunt foarte fericit. Aceleași emoții ca la primul campionat. A fost mai tensionat titlul acesta decât celelalte. Vă dați seama că citim presa, vedem la televizor, nimeni nu ne dădea nicio șansă. Bineînțeles că ne-am adunat cu toții, am avut o ședință 
- Alexandru Păun

Am început să avem emoţii pentru că erau la două puncte în spatele nostru, dar s-a încheiat cu bine pentru noi şi suntem fericiţi
- Claudiu Petrila

Am câștigat titlul cu numărul 5, dar nu ne oprim aici! Vrem să îl câștigăm și pe al 6-lea, al 7-lea și tot așa!
- Mihai Bordeianu

VIDEO Imagini senzaționale cu bucuria campioanei CFR Cluj: Dan Petrescu, udat cu șampanie de fotbaliști

>

FOTO Imagini senzaționale de la petrecerea campioanei CFR Cluj

Citește și alte știri despre sărbătoarea campioanei CFR Cluj:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.