Liga 1

Duckadam știe de ce a pierdut FCSB titlul și îl sfătuiește pe Becali: „Vor fi schimbări mari în lot”

FCSB a pierdut din nou titlu în fața rivalei din Gruia / Sursă foto: GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 16 mai 2022

Helmut Duckadam (63 de ani), fost președinte de imagine la FCSB, a analizat în această dimineață viitorul clubului lui Gigi Becali, la capătul unui nou sezon în care roș-albaștrii au terminat pe locul 2, în spatele CFR-ului.

Duckadam e convins că FCSB are nevoie de întăriri serioase pentru a lupta cu șanse reale la titlu în sezonul următor, identificând totodată principalul motiv pentru care roș-albaștrii au pierdut din nou lupta cu CFR Cluj pentru campionat:

„S-au făcut greșeli și probabil se vor mai face. S-au făcut greșeli și la transferuri. Să vedem dacă se va continua cu Toni Petrea. Din păcate, la FCSB s-a pus foarte mult accent pe promovarea unor jucători pentru a putea să-i vândă. În schimb, CFR a pus accent pe câștigarea trofeelor. 

Cred că la FCSB vor fi schimbări destul de mari în lot, dar cei de acolo trebuie să fie atenți și să-și acopere posturile. Sunt multe sincope, probabil va pleca Florin Tănase, cred că a sosit momentul. Nu știu câtă răbdare vor avea să construiască o echipă”, a spus Duckadam, la GSP Live. 

>

Duckadam: „Târnovanu poate pierde ușor postul. Lui Andrei Vlad i-ar prinde bine un transfer”

Fostul mare goalkeeper al Stelei a vorbit și despre situația din poarta roș-albaștrilor, acolo unde Ștefan Târnovanu i-a luat locul lui Andrei Vlad, titularul din ultimele sezoane. „Messi al portarilor” a ajuns rezervă de lux din cauza erorilor comise în sezonul regulat, iar Duckadam consideră că Vlad ar trebui să plece de la FCSB.

„În ultimele meciuri, Târnovanu mi s-a părut nesigur. Trebuie să fie concentrat și serios pentru că poți pierde repede acest post! 

Vlad n-a conștientizat bine acest lucru. Eu cred în continuare în Andrei Vlad, e un băiat talentat și cred că merită să joace. I-ar prinde bine un transfer. O spun de ani de zile, Vlad trebuia scos când a greșit, lăsat pe bancă, iar apoi introdus din nou. Dar la FCSB sunt acele măsuri radicale...ori ești «Messi al portarilor», ori nu ești nimic”, a declarat „Eroul de la Sevilla”, în emisiunea moderată de Costin Ștucan. 

Potrivit unei analize a Gazetei Sporturilor, din momentul în care între buturile de la FCSB s-a realizat rocada Vlad-Târnovanu, trupa lui Toni Petrea a început să recupereze terenul pierdut față de CFR, a diminuat de aproape 3 ori media de goluri încasate cu Andrei Vlad și a ridicat procentajul punctelor câștigate!

6,55e media GSP a lui Târnovanu, în urma notelor primite în acest sezon

Dumitru Dragomir: „CSU Craiova și FCSB se vor bate mereu pentru locurile 2-3”

>

Citește și alte știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.