Liga 1

Dan Negru a scos din „sertar” o poză de colecție cu Dan Petrescu » Poveste sensibilă cu antrenorul de la CFR Cluj

+35 Foto
Dan Negru

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 16 mai 2022

În această dimineață, după ce Dan Petrescu (54 de ani) a cucerit al 6-lea său titlu de antrenor în Liga 1, omul de televiziune Dan Negru (51) a publicat o fotografie cu antrenorul lui CFR Cluj de acum 20 de ani, din vremea când acesta era fotbalist în Anglia, la Southampton.

Duminică seara, CFR Cluj a învins-o pe CSU Craiova în penultima etapă din Liga 1, scor 2-1, și a câștigat astfel al 5-lea titlu consecutiv de campioană în Liga 1. Toate au amprenta lui Dan Petrescu, antrenor care i-a pregătit pe „vișinii” în fiecare dintre aceste sezoane. 

Performanța lui Dan Petrescu a avut un ecou puternic. În această dimineață, prezentatorul TV Dan Negru a publicat o fotografie cu „Bursucul” de acum aproximativ 20 de ani, din perioada în care fostul fundaș dreapta evolua pentru Southampton, în Anglia.

Dan Petrescu, costumat în albinuță, în emisiunea lui Dan Negru

Dan Negru a scos din „sertar” o poză de colecție cu Dan Petrescu

În respectiva fotografie, Petrescu este costumat într-o albină, cu scopul participării la un show prezentat de Dan Negru la acea vreme. Dar care este povestea din spatele imaginii? 

Dan Petrescu a luat campionatul aseară cu Clujul. Am o amintire frumoasă cu Dan. Are vreo 20 de ani amintirea... 

Pe când juca în Anglia l-am invitat într-un show de-ale mele unde trebuia să se îmbrace în albinuță și să-și înfigă în fund un ac cu care să spargă baloane  

Juca în Premier League la Southampton, abia plecat de la Chelsea, așa că m-a refuzat elegant. După două zile însă m-a sunat: „Vin Dane, că îi place Rebeccăi" Fetița lui, Rebecca, era pe atunci fana emisiunii mele și voia neapărat să-l vadă pe tatăl ei în show. Era bucuria fetei și tatăl i-a făcut pe plac. 

Dan Petrescu, starul din Premier League, s-a îmbrăcat în albinuță deși știa că poza putea să facă deliciul presei de can-can din Anglia. Însă pentru Dan a contat doar bucuria fetiței lui

E dulce povara amintirilor. Încă am fotografia de atunci...

- Facebook @ Dan Negru

Dan Petrescu a jucat pentru Southampton în sezonul 2001/2002, după un sezon în care evoluase la Bradford și alte 4 la Chelsea.

Mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.