Campionate

Scandal în vestiarul lui Arsenal: „Dacă n-aveți «ouă», stați acasă!”. Replică: „Ești o rușine!”

Arsenal putea să revină în Top 4 în Premier League, pe loc de Champions League

Articol de Theodor Jumătate  —  marţi, 17 mai 2022

Veteranul Granit Xhaka a dat vina pe coechipierii tineri după înfrângerea de la Newcastle (0-2), care o ține pe Arsenal în afara Top 4 și Champions League. A fost criticat pentru reacția sa.

Arsenal putea să revină în Top 4 în Premier League, pe loc de Champions League. Cu o victorie la Newcastle, ar fi devansat-o pe Tottenham, dar a pierdut luni seară, 0-2 pe „St. James' Park”. Dar nu a venit și a ieșit scandal în vestiarul „tunarilor”. 

Granit Xhaka despre Arsenal: „Am fost un dezastru”

Unul dintre veterani, elvețianul Granit Xhaka, 29 de ani, din 2016 la alb-roșii, i-a criticat vehement pe coechipieri. 

„Mi-e greu să găsesc cuvintele potrivite. Din primul până în ultimul minut, nu meritam să fim pe teren. Nu pot să explic de ce. N-am respectat planul jocului, n-am ascultat antrenorul. Un dezastru, nu poți să te califici în Ligă cu o asemenea evoluție”, a protestat mijlocașul în interviul pentru Sky Sports. 

Întrebat dacă lipsa de experiență a unor jucători e cauza, Xhaka a fost și mai acid: „Dacă există cineva care nu e gata de meci, să rămână acasă, indiferent de vârstă. Dacă ai emoții, stai pe bancă, stai acasă! E nevoie de oameni cu ouă care să iasă și să joace. Era una dintre cele mai importante partide pentru noi. Suntem foarte dezamăgiți, le cerem scuze fanilor”. 

Jamie Carragher: „E ușor să folosești cuvinte tari. Fă-o pe teren!”

În studio, doi foști fotbaliști importanți i-au reproșat lui Xhaka această atitudine față de tineri. „Și el a fost o rușine uneori, mai ales atunci când a fost eliminat”, și-a amintit Gary Neville, în timp ce Jamie Carragher a spus: „E ușor să apari după meci și să folosești cuvinte tari. Fă-o pe teren!”. 

În ultima etapă, Arsenal are șanse infime să urce din nou pe locul 4. E la două puncte în spatele lui Tottenham și trebuie să câștige acasă cu Everton, care luptă să evite retrogradarea, iar Spurs (are și golaveraj mai bun) să piardă pe terenul lui Norwich, ultima clasată, retrogradată. Aproape imposibil.

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.