Liga 1

Gigi Becali acuză pe toată lumea după ce FCSB a pierdut titlul: „La noi se bagă Securitatea. Nu vezi ce face ministrul?”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 17 May 2022

Gigi Becali, patronul FCSB, a acuzat din nou implicarea politicului în fotbal și acuză jocuri de culise pentru ca CSA Steaua să poată promova în Liga 1.

 Formația „militară” a terminat pe loc de baraj, dar nu a primit dreptul de promovare. Cu toate acestea, Gigi Becali acuză faptul că politicienii se implică în fotbal și propune o soluție.

Gigi Becali acuză implicarea politicului în fotbal

„Peste tot, Securitatea conduce, dar nu se bagă şi la fotbal. Și CIA... Dar nu se bagă la fotbal! La noi, până şi la fotbal se bagă Securitatea. Nu avem ce face! De fapt, se poate face o asociaţie a gloriilor României şi să mergeți la protest, să faceți petiții la UEFA.

Nu vezi ce fac? Vor să schimbe legea ca să fie fotbalul și mai controlat. Îți dai seama ce se va întâmpla? Face și PNL-ul o echipă... După aia vin alții la putere și schimbă șeful Federației. După aceea vine PSD-ul și e pus altul. 

Nu vezi că vrea să facă ministrul? Să participe CSA-ul...Păi, nu se poate! Nu te lasă UEFA să participi în cupele europene. Ce dacă intri în campionatul intern? Nu ai cum. Vii acum să spui că repari ce s-a stricat și ce s-a îndreptat în urmă cu 25 de ani? S-a transformat Steaua în societate pe acțiuni și vii tu acum să strici iar”, a spus Becali la ProArena. 

VIDEO  Helmut Duckadam, concluzii după un nou titlu câștigat de CFR: „FCSB a făcut multe greșeli și probabil o să mai facă”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.