Campionate

Leo Messi și-a stabilit viitorul » Cumpără acțiuni la un club și va juca acolo

Leo Messi // FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 17 May 2022

Ajuns în vara lui 2021 la PSG, de la Barcelona, Lionel Messi și-a stabilit viitorul. 

Starul argentinian de 35 de ani ar vrea să-și încheie cariera în afara Europei, la Inter Miami, formația patronată de David Beckham. 

Leo Messi și-a decis viitorul: vrea să cumpere acțiuni și să joace la Inter Miami

Jurnaliștii postului DirecTV, citați de Mundo Deportivo, anunță că Leo Messi vrea să cumpere 35% din formația din MLS, patronată de David Beckham. 

Planul lui Messi este să mai joace un sezon în Europa, pentru a se pregăti în cele mai bune condiții pentru Campionatul Mondial din Qatar, iar apoi, la 36 de ani, să meargă în SUA. 

După ce a început fotbalul la Newell's Old Boys, Messi a ajuns Barcelona, acolo unde a stat până în 2021, când a plecat gratis, după ce clubul nu i-a putut prelungi contractul din cauza problemelor financiare. În acest sezon, primul la PSG, Messi a dat 11 goluri și 13 pase de gol, în 33 de partide jucate în toate competițiile. 

Beckham vrea nume importante la Inter Miami

Leo Messi nu e singurul jucător important pe care Beckham îl vrea la Inter Miami. Presa din Spania a scris că formația din SUA îi mai dorește pe Jordi Alba, Luis Suarez și Sergio Busquets. Atacantul uruguyan și-a anunțat plecarea de la Atletico Madrid, în timp ce Jordi Alba și Busquets mai au contracte cu Barcelona. 

Înțelegerea fundașului stânga expiră în 2024, în timp ce mijlocașul mai are un an de contract cu formația blaugrana.

VIDEO Messi, Neymar și Mbappe, show la antrenamentele lui PSG

 Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.