Campionate

Sfârșit tragic pentru un fost fotbalist olandez: a sărit de la 30 de metri, dar s-a izbit de o stâncă și a murit înecat » Soția a filmat momentul

Mourad Lamrabatte a avut parte de un sfârșit tragic / Sursă foto: @trendingstory21

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 17 mai 2022

Mourad Lamrabatte (31 de ani), fostul fotbalist al celor de la Vitesse Arnhem, a avut parte de un sfârșit tragic joia trecută: a murit în fața propriei familii, după ce a sărit de pe o stâncă înaltă de 30 de metri în Insula Malgrats din Mallorca.

Fostul mijlocaș se afla în vacanță la Mallorca alături de soție și cei doi copii ai lor, însă viața acestora avea să ia o turnură șocantă în decurs de doar câteva minute. Lamrabatte a vrut să sară de pe o stâncă înaltă de 30 de metri, însă, în timpul saltului, s-a izbit de aceasta.

Sfârșit tragic pentru Mourad Lamrabatte

Tragicul moment a fost filmat de soția lui Lamrabatte, cea care se afla pe o barcă ancorată în fața stâncii și imortaliza momentul.

Ca urmare a impactului, Mourad Lamrabatte și-a pierdut cunoștința și a căzut în mare, unde a murit înecat, au stabilit anchetatorii. Strigătele disperate de ajutor ale familiei au fost în zadar, bărbatul nu a mai putut fi salvat. 

Lambaratte a evoluat pentru formația U23 a lui Vitesse în sezonul 2010-2011, când a cucerit Cupa Olandei U23. Din păcate pentru el, cariera sa la seniori nu a avut consistență.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.