Stranieri

Impresarul lui Radu Drăgușin susține că are o ofertă pentru internaționalul român: „E vorba de 8 milioane de euro, banii jos”

FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 17 mai 2022

Împrumutat de Juventus la Salernitana, Radu Drăgușin (20 de ani) ar putea pleca din Serie A în această vară.

Internaționalul român mai are contract cu Juventus până în 2025, dar ar fi dorit într-un alt campionat puternic, după cum susține impresarul său, Florin Manea, la GSP LIVE.

VIDEO Florin Manea vorbește despre oferta primită pentru Radu Drăgușin: „E vorba de 8 milioane de euro, banii jos”

După ce moderatorul Costin Ștucan i-a spus că un antrenor român, al cărui nume nu l-a dezvăluit, consideră că Radu Drăgușin are probleme cu mobilitatea, impresarul i-a luat apărarea și a susținut că a primit o ofertă pentru acesta.

„Juventus i-a dat bani ca să prelungească înțelegerea, Sampdoria l-a bagat, Salernitana l-a băgat. Toți sunt slabi, iar antrenorul care-l critică și spune că e imobil e deștept?

Am o ofertă acum, de 8 milioane de euro. Nu spun echipa. Sunt 8 milioane de euro, banii jos. Nu pot spune nimic, dar e o țară puternică, din Top 5.

Îl vor cluburi cu bani. Înainte să semneze cu Juventus am avut 6 oferte scrise. Un scouter de la Monaco mi-a zis că România are un jucător care poate juca la nivel înalt. Acela e Drăgușin. Are 19 ani, are timp să fie mai mobil. Radu știe ce are de făcut, sunt foarte mulțumit de el. La 19 ani are 20 de meciuri în Serie A.”, a spus Florin Manea la GSP LIVE.

Am văzut o declarație a lui Iordănescu despre Drăgușin, care a spus că nu l-a impresionat la antrenamente. Nu știu cât poți impresiona în 3 zile. Dar a impresionat Nedelcearu.

– Florin Manea

Ajuns în Italia în 2018, de clubul Regal București, Drăgușin a fost crescut la juniorii lui Juventus. Din august 2021 până în ianuarie 2022 a jucat la Sampdoria, În acest sezon de Serie A a strâns 20 de partide. În plus, are și două meciuri în Cupa Italiei. 

3.500.000 de euroe cota lui Drăgușin, potrivit transfermarkt

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.