Tenis

Problema pe care Ion Țiriac a remarcat-o la Simona Halep înainte de Roland Garros: „Cineva a făcut o greșeală cu ea la 14-15 ani”

Simona Halep // FOTO: Imago

Articol de Vlad Nedelea, Iosif Popescu (video)  —  Tuesday, 17 May 2022

Simona Halep (19 WTA, 30 de ani) va juca între 22 mai și 5 iunie la Roland Garros, turneul de Grand Slam pe care l-a câștigat în 2018.

Ion Țiriac, unul dintre apropiații Simonei Halep, a vorbit despre româncă și a remarcat o problemă în jocul ei.

VIDEO Ion Țiriac despre Simona Halep: „Pe ea nu o ține fizicul cât o ține creierul”

>

„Nu știu ce face Halep, am văzut-o. Cred că va juca la Roland Garros. Halep are un talent înnăscut extraordinar. Dacă cineva a făcut o greșeală cu ea, a făcut-o la 14-15 ani, când ea nu și-a format o educația fizică, cu 3-4-5 ore de antrenament pe zi.

După părerea mea, fizicul nu o ține cât o ține capul. Și când capul nu o mai ține, din cauza frustrării, se întâmplă ce se întâmplă cu ea. Vedeți ce a fost la Roland Garros sau Australian Open.

Mai poate Halep la 30 de ani? Absolut că poate. Poate Halep să-și schimbe mentalitate și felul de antrenament? Mă îndoiesc. Nu o văd pe Halep jucând 5 ore pe zi”, a spus azi Ion Țiriac.

Poloneza (n.r. - Iga Swiatek) e singura atletă după Steffi Graf pe care am văzut-o în circuit.
– Ion Țiriac

Simona Halep, încrezătoarea înainte de Roland Garros

Halep a vorbit despre cum se simte înainte de Roland Garros, declarând că nu mai are probleme medicale.

„Mă simt că nouă. Sunt mult mai încrezătoare și, mai mult decât atât, mult mai sănătoasă! În sfârșit pot spune asta. Nu mai am nicio problemă acum, nicio accidentare serioasă. Sunt atât de fericită să fiu din nou pe teren și abia aștept să joc fiecare meci pentru că vreau să îmi îmbunătățesc evoluția. 

Roland Garros este turneul meu favorit și mă simt mereu bine când ajung acolo. Va fi diferit deoarece anul trecut am absentat. Am nevoie de timp pentru a-mi recâștigă încrederea. Sper să găsesc forma înainte de Roland Garros. Pentru mine, este cel mai bun turneu”, a spus Halep, citată de spotmedia.ro. 

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.