Liga 1

Ies la iveală detalii incredibile din decisivul CFR Cluj - Universitatea Craiova: „A intrat pe teren cu fisură”

FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 17 mai 2022

CFR Cluj a câștigat al 5-lea titlu consecutiv în Liga 1, după 2-1 cu CS Universitatea Craiova, meci în care unii elevi ai lui Dan Petrescu au făcut eforturi pentru a juca. 

Cristi Balaj, președintele clubului, a dezvăluit că portarul croat Karlo Letica (25 de ani) a jucat având o fisură la mâna stânga. 

Karlo Letica a jucat având fisură la mână, în CFR Cluj – CSU Craiova 

„CFR Cluj a început acest meci cum nu a început niciun alt meci. Jucătorii au fost atât de motivați încât nu i-am recunoscut. Sunt impresionat de modul în care s-au dăruit. Sunt curios câți kilometri au parcurs.

Am avut spre exemplu emoții la Letica. Puțină lume știe, sau doar noi cei din anturajul clubului știm, că Letica a jucat cu fisură la nivelul palmei stângi. A avut o fisură minoră care îl deranjează ”, a spus Cristi Balaj, potrivit playsport.

Karlo Letica a fost unul dintre cei mai slabi fotbaliști ai campioanei României în meciul decisiv cu CSU Craiova. Portarul croat a bâlbâit mai multe mingi în prima repriză, fiind nesigur pe mai toate ieșirile. Șansa lui a fost lipsa de inspirație a atacanților adverși. 

6a fost nota primit de Letica în Gazeta Sporturilor, pentru prestația din CFR - CSU Craiova 2-1

Venit în octombrie 2021, liber de contract, Letica a bifat 4 partide în acest sezon de Liga 1, toate în play-off. 

CFR e un club care se apropie încet de cluburile cu tradiție. Am văzut chiar la voi, în Gazetă, niște topuri. Mai are patru trofee să egaleze Rapidul! O să-l depășească, în curând. CFR a devenit o forță, un club important unde, dacă ajungi, știi că obiectivul e să fii primul. Asta înseamnă ceva, e ca la cluburile mari. Eu cred că e posibil orice pentru această echipă. Hai să ne gândim, dacă nu era campionatul cu play-off, câte puncte erau între ea și FCSB? Parcă 14, nu? E enorm. Asta înseamnă că da, e posibil să câștige un al 6-lea titlu la rând. Eu, oricum, le transmit felicitări și că aștept la anul un nou titlu

– Gabriel Mureșan, fost jucător la CFR Cluj 

VIDEO Helmut Duckadam, concluzii după un nou titlu câștigat de CFR: „FCSB a făcut multe greșeli și probabil o să mai facă”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.