Liga 1

CS Mioveni i-a prelungit contractul lui Alexandru Pelici » Care este durata noii înțelegeri

Alexandru Pelici Foto: Imago

Articol de Aurelian Botezatu  —  marţi, 17 mai 2022

CS Mioveni și tehnicianul Alexandru Pelici (48 ani) au ajuns la o înțelegere în ceea ce privește prelungirea contractului. Astfel, antrenorul a semnat un angajament pentru încă un sezon, până în 2023.

CS Mioveni a încheiat play-out-ul pe locul 6, însă conducerea a decis că rezultatele au fost suficient de bune pentru a continua cu Pelici, mai ales că au fost scăpați de orice fel de emoție în ceea ce privește retrogradarea.

Alexandru Pelici, contract pe încă un sezon cu Mioveni

După 3-2 cu Rapid, Pelici își anunțase disponibilitatea de a continua, iar azi, în urma unei ședințe la nivelul conducerii, s-a decis în unanimitate continuarea colaborării. 

Sub comanda lui, argeșenii nu numai că și-au atins obiectivul declarat: evitarea retrogradării, dar au fost scutiți inclusiv de emoțiile unui baraj. Mai mult decât atât, luni seară au încheiat sezonul fair-play. Deși erau cu sacii-n căruță, au scos Rapidul din lupta pentru Europa.

Alexandru Pelici: „Nu speram să ne salvăm direct de la retrogradare!”

„Am rămas în Liga 1, ăsta e un obiectiv la care nimeni nu spera la startul sezonului. Noi ne gândeam cum vom găsi două echipe să le băgăm sub noi, să ne salvăm prin intermediul barajului. 

Am avut o discuție despre prelungire, dar am promis că vom concretiza la finalul sezonului. În momentul de față, prima opțiune pentru mine este CS Mioveni. Este opera noastră și vrem să o ducem înainte”, declara Alexandru Pelici, la Orange Sport, după victoria împotriva Rapidului.

Citește și alte știri despre Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.