Stiri extrasport

Ion Țiriac și-a prezentat azi investiția de 30 de milioane de euro de lângă Guvern » Are în plan să aloce 100-150 de milioane la Otopeni

Articol de Vlad Nedelea, Iosif Popescu (video)  —  marţi, 17 mai 2022

Miliardarul Ion Țiriac și-a prezentat azi cea mai recentă investiție din București.

În centrul capitalei, în apropiere de Piața Victoriei și Guvernul României, Ion Țiriac a inaugurat Țiriac Tower, o clădire de birouri construită pe o suprafață de 31.000 de mp, dintre care 16.400 sunt ocupați de birouri.

VIDEO Ion Țiriac, investiție de 30 de milioane de europene 

>

Construcția a început în decembrie 2018 și are 12 etaje, plus o parcare subterană pe 5 niveluri. În total, valoarea investiției s-a ridicat la 30 de milioane de euro, potrivit Ziarul Financiar.

„V-am chemat ca să ne lăudăm. Acest teren e aici de 15 ani. Clădirea asta are șarmul ei, în mijlocul Bucureștiului. Și ne mândrim cu ea. Ne lăudăm cu o construcție de 5 stele. Este începutul unei ere pentru Țiriac Imobiliare. A început cu București și vor urma Timișoara și Brașov. România e în urmă cu ceea ce înseamnă imobiliarele moderne. Beneficiile acestei clădiri vor merge către Federația Internațională Țiriac.

Trebuie să adaug că există o donație de 100-150 de milioane de euro de la Federația Internațională Țiriac. Banii vor fi folosiți la Otopeni. Vom face un hotel, o piscină olimpică a acoperită, o sală de gimnastică, un teren de tenis și o academie de tenis cu 30 de terenuri”, a spus azi Ion Țiriac.

  • foto: facebook.com/TiriacTower

Ion Țiriac, investiție de peste 100 de milioane de euro în sportul românesc: „În doi ani e totul gata!”

Să vedem ce-o să facem la Otopeni. Academia Țiriac sau Academia Țiriac-Năstase, să vedem. Vreau să am 30 de terenuri și un central de 7.000 de locuri. Pentru că ăla de la BNR de l-a construit Ceaușescu s-a terminat! Eu lucrez la o altă dimensiune, vreau s-o fac și să rămână. Banii îi am, mai ales după ce-am vândut și turneul de la Madrid. Eu fac în Otopeni în 2 ani, deci în 2024!
- Ion Țiriac pentru GSP

 Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.