Campionate

Suspans până la final în Premier League: Liverpool a întors cu rezervele la Southampton, iar titlul se decide în ultima etapă

Liverpool, Foto- Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 17 mai 2022

Liverpool a învins-o pe Southampton în etapa 37 din Premier League, scor 2-1 și s-a apropiat la doar un singur punct de liderul Manchester City. Titlul se decide în ultima etapă.

  • În ultima etapă, Liverpool va juca acasă cu Wolverhampton, iar Manchester City va evolua tot pe teren propriu, cu Aston Villa.

Liverpool câștigă la Southampton, iar titlul se decide în ultima etapă

La partida din penultima etapă, Jurgen Klopp a folosit mai multe rezerve. Liverpool a fost condusă, însă a revenit și a reușit să se impună pe terenul lui Southampton.

Southampton a deschis scorul pe St. Mary's Stadium, prin Redmond (13), la capătul unui contraatac-blitz. Liverpool nu s-a predat, iar Minamino a egalat în minutul 27, șut la colțul scurt, după o pasă a lui Jota. 1-1 a fost scorul primei reprize.

Liverpool a preluat conducerea în minutul 67, după ce Matip a înscris cu o lovitură de cap, după un corner executat excelent de fundașul stânga Tsimikas. 

S-a terminat 2-1, iar Liverpool s-a apropiat din nou de Manchester City, cu 89 de puncte, la un punct în spatele echipei lui Pep Guardiola înaintea ultimei runde. 

FINAL » Southampton - Liverpool 1-2

Southampton - Liverpool, echipe de start

Southampton: McCarthy - Stephens, Lyanco, Salisu - Walker-Peters, Ward-Prowse, Diallo, Tello - Redmond, Elyounoussi - Broja
Rezerve: Adams. A. Armstrong, S. Armstrong, Bednarek, Caballero, Djenepo, Long, Romeu, Valery
Antrenor: Hasenhuttl

Liverpool: Alisson - Gomez, Matip, Konate, Tsimikas - Jones, Milner, Elliott - Minamino, Firmino, Diogo Jota
Rezerve: L. Diaz, J. Henderson, N. Keita, Kelleher, Origi, Oxlade-Chamberlain, Robertson, Thiago, R. Williams
Antrenor: J. Klopp

Stadion: St. Mary's Stadium
Arbitru: M. Atkinson 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.